TO ĆE BITI MEČ KARIJERE / Gledamo i ne vjerujemo. Hrgović bi mogao u ring s donedavnim svjetskim prvakom i brutalnim nokauterom

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Obojici slavnih boksača ponuđen je meč s Hrgovićem i imaju tri dana da odgovore na ponudu

26.1.2022.
21:23
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što mu je i meč s rivalom Tonyjem Yokom propao, naš najbolji boksač Filip Hrgović traga za novim protivnikom, a potraga mu je, za sada, iznjedrila dva vrlo zanimljiva imena.

Hrgović traži protivnike unutar IBF organizacije, a kako su mu svi do sada otkazali mečeve ili se nisu uspjeli dogovoriti, Hrgović se nudi protivnicima redom po ljestvici. Nakon što su ga odbili Yoka, Joseph Parker, Luis Ortiz, Joe Joyce i ranije Michael Hunter, sljedeća dva imena koja se nalaze na listi su ona Murata Gassieva i bivšeg prvaka Andyja Ruiza Juniora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč s bivšim teškaškim prvakom?

Obojici slavnih boksača ponuđen je meč s Hrgovićem i imaju tri dana da odgovore na ponudu, a nakon toga IBF daje mjesec dana boksačima i njihovim timovima da se dogovore oko uvjeta, lokacija, datuma i dakako raspodjele financija.

Prvi koji ima pravo na meč s Hrgovićem je Gassiev, koji je nekada bio dvostruki prvak lakoteške kategorije i koji se nedavno prebacio u tešku kategoriju, a ako on odbije onda će se moći izjasniti Andy Ruiz, bivši teškaški prvak i prvi čovjek koji je uspio brutalno nokautirati i srušiti Anthonyja Joshuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da i ova dvojica odbiju meč s Hrgovićem, IBF će meč ponuditi Australcu McKeanu i kinskom boksaču Zhangu Zhileiju koji je ranije već prozivao Hrgovića i Filip njega.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo