ČOVJEK KOJI JE RAZBIO MIRKA FILIPOVIĆA / 'Bolji sam u svemu!'

6.4.2015.
14:09
VOYO logo

Brazilcu su zasmetale Filipovićeve izjave uoči velikog okršaja u Poljskoj sljedeće subote i nije htio ostati dužan.

"Mirko me motivira svojim izjavama. Kaže da je spreman umrijeti, ako je on to spreman za jedan meč, onda možete samo zamisliti kako se ja osjećam. Želi mi nogom skinuti glavu, a ja ne želim primiti udarac nogom u glavu od Mirka. Dat ću sve od sebe, a to ću postići teškim treninzima koje sam odradio", prenosi Fight Site riječi 35-godišnjeg brazilskog majstora slobodne borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/199Ts4MZEiM

Gonzaga je 2007. godine Mirku prodao high-kick koji se i danas vrti kao prvoklasna borilačka atrakcija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada je bilo puno teže jer mislim da nisam bio potpuno spreman za taj meč. Nisam bio spreman za situaciju. No, očito sam se spremio dovoljno da uđem u oktogon i pobijedim. Najveća razlika je što sam ovih godina radio na sebi i postao sam mnogo kompletniji borac. Imam osam godina više iza sebe znanja, bolji sam na parteru, bolji u udaranju i mnogo se ugodnije osjećam u kavezu", kaže Gonzaga i otkriva kako se za meč pripremio vrhunski.

"Sigurno je da ću se osjećati bolje u razmjenama udaraca, nego prvi put kada smo se boriti. Definitivno imam više povjerenja u moje kvalitete. Na kraju dana bitno je i kako se pripremiš. Za ovaj meč sam se pripremao gurajući se do samih gornjih granica pucanja. Krenuo sam u kamp rano kako bih bio spreman za sve što se može dogoditi u kavezu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo