MEČ GLEDAJTE NA RTL-u / Fury Nijemcu poslao zastrašujuću poruku: 'Slomit ću mu čeljust i rebra i ostaviti ga na podu'

U noći sa subote na nedjelju u 4.20 ujutro samo na RTL-u gledajte meč Tysona Furyja i Toma Schwarza

15.6.2019.
20:10
VOYO logo

Tyson Fury i Tom Schwarz odradili su vaganje uoči noćašnjeg meča u Las Vegasu koji ćete moći pratiti izravno na RTL-u. Britanac je od svoga neporaženog njemačkog protivnika teži čak 12 kilograma.

Tyson Fury nakon sedam mjeseci ponovno ulazi u ring. I to sa 119 kilograma. "Kralj Cigana" dobro je raspoložen cijelog tjedna, a meč najavljuje - u svom stilu. Umjesto šaka, padale su - puse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Piće na račun Kralja Cigana"

Ali 30-godišnji Britanac poslao je i ozbiljnu poruku pet godina mlađem Nijemcu. "Na žalost Toma Schwarza, morat ću mu slomiti čeljust i rebra i ostaviti ga na podu u Las Vegasu. A mi ćemo onda partijati! Piće na račun 'Kralja Cigana'", poručio je Fury.

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je za mene odlično. Sjajna prilika da pobijedim u ovome meču. Ja sam spreman. Subota je moja večer", rekao je Nijemac Schwarz.

Inače, Furyja organizator meča predstavlja kao branitelja naslova svjetskoga prvaka jer nikad nije izgubio svoje pojaseve u meču. Fury je tako prvak bez pojasa, a Schwarz će mu pokušati oduzeti taj status. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fury se vraća na prvo mjesto! Dosta je već prošlo. Trebalo mi je godinu dana da se iz ničega vratim na vrh. Jako se ponosim time!", rekao je Fury. 

"Ne znam čime bi Schwarz mogao ugroziti Furyja"

Pobjeđivao je mnoge, a svoju borbenost dokazao je prošle godine u neriješenom meču protiv Deontaya Wildera. Iako ambiciozan i eksplozivan Schwarz do sada nijednom nije poražen i bilježi 16 nokauta, Mavrović prednost daje Britancu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad znamo da je jedan Ruiz, koji nije imao nikakvu šansu, osvojio titulu na spektakularan način, onda nećemo podcijeniti ni Schwarza. Ali ne znam s čim bi taj čovjek mogao ozbiljno ugroziti Tysona Furyja", kazao je Mavrović. 

Schwarz je dobio priliku predstaviti se na najvećoj svjetskoj sceni. Hoće li mu poći od ruke - doznajte u noći sa subote na nedjelju u 4.20 ujutro samo na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo