[FOTO, VIDEO] RASKOŠAN ŽIVOT PONIZNOG RUIZA JR.-a: / Evo što je sve kupio nakon demoliranja Joshue; 'Nije zaboravio otkuda dolazi'

Image
Foto: Profimedia/Ruiz./Instagram/Screenshot: You Tube

RTL u subotu izravno prenosi borbu Hrgovića i Moline, kao i Ruiza Jr.-a i Joshue za naslov prvaka svijeta. Cijeli događaj iz Diraje moći ćete pratiti na RTLplayu

5.12.2019.
11:14
Profimedia/Ruiz./Instagram/Screenshot: You Tube
VOYO logo

Aktualni teškaški prvak svijeta, Meksikanac Andy Ruiz Jr., prošao je dug i težak put dok nije senzacionalno pobijedio Britanca Anthonyja Joshuu 1. lipnja u kultnom Madison Square Gardenu. U toj borbi Ruiz. Jr uništio je do tada neupitnog Joshuu, nanijevši mu prvi poraz u karijeri. To je radio na način da je konstantno ulazio u Joshuu, nije mu dao da diše, pogađao ga je u vezanim serijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZABORAVITE NA RUIZA, WILDERA I JOSHUU: /

Ovaj boksač strah je i trepet teške kategorije; 'Njega se svi boje. Šteta što se ne bori u Diraji'

Image
ZABORAVITE NA RUIZA, WILDERA I JOSHUU: /

Ovaj boksač strah je i trepet teške kategorije; 'Njega se svi boje. Šteta što se ne bori u Diraji'

Ušao mu u klinč, skratio distancu i demolirao ga

Ušao mu je u klinč, skratio distancu i demolirao ga. Joshua se psihički nije mogao oporaviti od toga, jer je već u početku bio pod dojmom. A trebao je to za Joshuu biti još jedan običan dan "u uredu", odrađivanje posla, još jedna pobjednička noć. No, dogodilo mu se to da je u trećoj rundi dva puta završio na podu, a to je bio tek početak noćne more u New Yorku u debitantskom nastupu u SAD-u, u meču u kojem mu je bilo odbrojavano ukupno četiri puta.

Pobjedom je uzeo pojaseve prvaka prema WBA (Super), IBF i WBO verzijama, a u džep je spremio oko sedam milijuna dolara. Poznati i čitani britanski tabloid The Sun piše kako je Andy Ruiz Jr. uživao u stečenom bogatstvu i postao vlasnikom, između ostalog, luksuzne i skupocjene kolekcije automobila vrijedne 783.275 tisuća funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Od superluksuznih automobila do velikih i raskošnih kuća'

"Od superluksuznih automobila do velikih i raskošnih kuća, Ruiz Jr. uživa u svojoj slavi i bogatstvu i ako pobije Joshuu opet, zamislite što bi mogao kupiti sljedeće!", pita svoje čitatelje The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prije borbe s Joshuom, Ruiz Jr. je tijekom dosadašnje karijere zaradio oko 770.000 funti. Nije loše, ali sigurno nije top razina, kakvu je sad dostigao. Zato je sad kupio Mercedes G Wagon G550 vrijedan nevjerojatnih 96.275 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Twin-turbo 4,0-litarski V8 G G550 može dostići 0-60 za samo 5,6 sekundi, a motor sa 416 konjskih snaga ograničen je na 130 km na sat", pišu Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedan", rekao je Ruiz govoreći o svojoj kupnji Mercedesa G Wagon G550.

Lud za svojim voznim parkom

"Uzeo sam Rolls Royce i momka od kojeg sam ga kupio išao negdje odbaciti. Međutim, on se nakon toga vratio u Mercedes G Wagon G550. Mislim da je to učinio namjerno, jednostavno sam se zaljubio u taj automobil, Morao sam ga imati", izjavio je Andy Ruiz Jr. Međutim, to nije bio jedini automobil koji je kupio. Ranije ovog mjeseca preuzeo je Rolls-Royce Cullinan koji stoji čak 264.000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak je 2,6 tona, od 0 do 60 može dostići za samo pet sekundi, a maksimalna brzina iznosi 155 kilometara na sat. To mu je drugi Rolls-Royce u kolekciji, koji lijepo ide uz njegov 258.000 funti vrijedan Wraith koji je kupljen samo nekoliko mjeseci nakon što je postao šampion svijeta. Ruiz Jr. ima i Lamborghinija Urusa - automobil koji nogometaši jako vole i prvi SUV koji su talijanski proizvođači sportskih automobila ikad proizveli - vrijednog 165.000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ruiz Jr. je dovoljno ponizan da ne zaboravi odakle potječe'

No, nije Ruiz Jr. kupovao samo vozila. Kako dolazi iz siromašne meksičke obitelji itekako dobro zna što znači ne imati ili imati malo. Ruiz je rođen u Imperial Valleyu u Kaliforniji, ali njegovi drže do meksičke tradicije i običaja, mjesta odakle su došli u SAD u potrazi za boljim životom. "Ruiz Jr. je dovoljno ponizan da ne zaboravi odakle potječe", ističe The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se obogatio, Andy Ruiz Jr. je kupio luksuznu obiteljsku kuću kojom se pohvalio na Instagramu još u kolovozu. Svojim frendovima na Instagramu pokazao je kuću kroz video i bio je oduševljen njezinom kupnjom, dok je pozirao pored jednog od svojih Rolls-Roycea. Vila ima otvoreni bazen i kućicu na drvetu, idealno za njegovu djecu. Na imanju je i košarkaško igralište. Nepoznato je koliko je Ruiz Jr. platio kuću, ali pretpostavlja se da je koštala milijune dolara.

Mamin sin

O njegovoj supruzi Julie ne zna se puno. Međutim, ona mu je velika potpora. Crnka je uživo svjedočila trenutku kad je njezin suprug uništavao Joshuu i kreirao jednu od najvećih senzacija u povijesti sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, The Sun dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč bogatom voznom parku za koji bi valjda umro koliko ga voli, kao i luksuznoj megakući, on je baš mamin sin. Prvo što je kupio sa svojim novim bogatstvom bio je, zapravo, automobil za mamu".

Za spomenuti je kako je The Sun napisao i koliko bi trebali zaraditi Ruiz Jr. i Joshua za svoje međusobni subotnji okršaj. Bivši svjetski boksački prvak trebao bi tako zaraditi astronomskih 66 milijuna funti, što je britanski rekord. Jedini Britanac koji se može pohvaliti takvom zaradom od boksačkog meča je Conor McGregor. MMA zvijezda odradila je 2017. borbu s američkim boksačem Floydom Mayweatherom u Las Vegasu te je također u džep strpao oko 66 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Andy Ruiz zaradit će znatno manje od Joshue. Iako je on u ulozi branitelja naslova dobit će samo 10 milijuna funti. Nevjerojatno je da je čovjek koji je zaslužan za jedno od najvećih iznenađenja u povijesti boksa morao pregovarati za tu cifru jer mu je prvotno ponuđeno sedam milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veći dio novca ode na poreze, te trenerima i timu. U stvarnosti ostane ti 30 do 40%", riječi su kojima je Joshua pojasnio koliko će zapravo pripasti njemu", stoji u tekstu The Suna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na glavnom RTL-ovom programu u subotu od 17.45 sati UŽIVO će se prenositi meč najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića i Erica Moline na istom eventu u Saudijskoj Arabiji, a od 21.40 sati glavna borba ove spektakularne priredbe od 100 milijuna dolara, koliko su dali za prava na boksački event u Diraji, bit će između Andyja Ruiza Jr. i Anthonyja Joshue, u kojem će ulog biti svjetski teškaški pojasevi prvaka prema WBA (Super), IBF i WBO verzijama.

Cijeli događaj moći ćete pratiti na RTLplayu, koji nudi još dvije vrlo zanimljive borbe! Prva je eliminacijska između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1), a druga Britanca Dilliana Whytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5).

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike