[FOTO] MI SMO MISLILI DA SANJAMO: / Pogledajte što je Mike Tyson napravio od sebe mjesec dana uoči ponovnog ulaska u ring

Image
Foto: Instagram

Tyson se osjeća i izgleda bolje nego ikad

30.10.2020.
23:42
Instagram
VOYO logo

Legendarni boksački prvak i jedan od najboljih boraca svih vremena, Mike Tyson, za malo manje od mjesec dana vraća se u ring i to s 54 godine na leđima. Borit će se u revijalnom meču od osam rundi protiv također legendarnog Roya Jonesa Juniora, a čini se kako je "Iron Mike" veliki favorit.

Naime, ako je vjerovati njegovim izjavama, videosnimkama i slikama, Tyson se osjeća i izgleda bolje nego ikad. Tyson se, vjerovali ili ne, uspio vratiti na kilažu koju je imao kada je počinjao karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednji put kad sam imao ovoliko kila bilo mi je 17 ili 18 godina. Zaista sam zadovoljan svime što sam radio, sve je u samopouzdanju i samopotvrđivanju. Nevjerojatno, jednostavno sam spreman za ovo. Ne mogu to objasniti riječima", otkrio je Tyson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tyson je posljednji put bio u ringu prije 15 godine i karijeru je okončao s dva poraza za redom, gubio je od Kevina McBridea i Dannyja Williamsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo