[FOTO] LEGEDNARNI UFC-OV BORAC PROŽIVIO TEŠKU DRAMU: / Sam se odvezao u bolnicu nakon infarkta - 'Prsa su me boljela i ruke utrnule'

Image
Foto: Instagram

U bolnici su mu pak dijagnosticirali začepljenje glavne arterije i rekli mu da je došao gotovo u zadnji trenutak

9.11.2020.
19:50
Instagram
VOYO logo

Legendarni MMA borac i član UFC-ove Kuće slavnih, Mark Coleman, preživio je srčani udar. Poznati borac nije se osjećao baš najbolje prošlog utorka i osjetio je bol u grudima te su mu ruke utrnule.

Coleman, kako je sam kazao, nije odmah reagirao i pozvao liječnike već je legao i spavao nekoliko sati da bi se nakon toga, vidjevši da se stanje ne popravlja, sam odvezao se u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bolnici su mu pak dijagnosticirali začepljenje glavne arterije i rekli mu da je došao gotovo u zadnji trenutak.

"Da nisam otišao, vjerojatno danas ne bih bio ovdje. Sutra će mi staviti premosnicu. Hvala svima na podršci. Nije bilo vrijeme da umrem. Vrijeme je da živim", napisao je Coleman na Instagramu i objavio je svoju sliku iz bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coleman je posljednju borbu odradio prije deset godina, a neki će ga se vjerojatno sjetiti i kao borca kojeg je Mirko Filipović prije 15 godina nokautirao u prvoj rundi. Kasnije je Coleman, jedan od pionira najjače svjetske MMA organizacije, postao prvi teškaški prvak u povijesti UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike