DOSAD NEVIĐENO / ‘FNC 11: Fight For Legacy’ MMA spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte samo na PLAY Premiumu

Image
Image

Novi FNC borilački event održat će se 28. svibnja u Zagrebu, a prijenosi svih borbi mogu se uživo pratiti ekskluzivno na PLAY Premiumu!

23.5.2023.
14:14
VOYO logo

MMA spektakl u organizaciji Fight Nation Championshipa nakon Arene u Puli održat će se jedanaesti put u Areni u Zagrebu 28. svibnja. Svaki novi FNC event organizator se trudi podići na višu razinu, pa će tako biti i ovaj put kada će posjetitelji Arene, ali i gledatelji PLAY Premiuma, osim izvanrednih borbi, moći uživati u dosad neviđenoj produkciji i prezentaciji borbi.

Regionalne borilačke zvijezde kao što su Ivan Erslan (31, 12-2-1), Satoshi Ishii (36, 25-12-1), Mara 'Skull Crusher' Bojković (21, 3-0), Filip 'Nitro' Pejić (30, 16-7-2), Ivica 'Terror' Trušček (35, 42-37) i drugi zakoračit će u kavez Arene, gdje će se naći i mnoga svjetska imena, kao i ostali majstori borilačkih vještina iz regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U perolakoj kategoriji borac pulskog Trojan tima Daniel Bažant (31, 7-4) drugi će put braniti titulu perolake kategorije. U kavezu ga čeka Englez Jordan 'The Lord' Barton (30, 7-3-1) koji je pobjeđivao na Bellator eventima. Podsjetimo, Daniel je pojas osvojio protiv bivšeg UFC borca Ronyja Jasona (39, 15-10) u borbi od pet rundi, jednoj od najboljih u povijesti FNC organizacije.

UFC veteran 'Nitro' Pejić vraća se u kavez nakon trijumfa protiv Marcosa Viniciosa (10-7) prošle godine, a protivnik će mu ovog puta biti bivši izazivač u perolakoj kategoriji FNC-a i UFC-a, veteran Rony 'Jason' Mariano (39, 15-10-1). 'Jason' je na FNC-u u ožujku prošle godine izgubio od Daniela Bažanta (31, 7-4) i sada se nada boljem nastupu i pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj osamdesetoj MMA borbi i šestom nastupu u FNC-u legendarni hrvatski borac Ivica ‘The Terror’ Trušček (39, 42-37) borit će se protiv austrijskog borca Marka Kisića (30, 8-3). Austrijanac se predstavio domaćoj publici odličnom predstavom protiv Nemanje Milakovića (31, 5-5) , kojeg je svladao tehničkim nokautom u trećoj rundi. U svom posljednjem FNC nastupu ‘The Terror’ je poražen nakon 18 sekundi od Save Lazića (34, 11-6) u pulskoj Areni u rujnu prošle godine i sada će sigurno htjeti pokazati dobar nastup i odnijeti pobjedu.

Prije godinu dana Satoshi Ishii (36, 26-13-1) je uzdignutih ruku napustio kavez protiv Charlieja 'Kung Fu Pande' Milnera (30, 7-4), a sada ga u teškoj kategoriji čeka iskusni Brazilac koji je nastupao u Bellatoru, Carlos 'Cachorrao' Eduardo (41, 20-11). Ishii je poznat borac koji se borio s velikima poput Mirka 'Cro Copa' (kasnije postao i član Cro Cop teama), Fedora Emelianenka (46, 40-7) i drugih slavnih boraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je godinu dana nakon posljednjeg nastupa Marka 'Skull Crusher' Bojkovića (21, 3-0) zbog operacije koljena i oporavka te ga sada u lakoj kategoriji u kavezu čeka Shamil Irisbiev (25, 4-1), koji će pokušati svladati borca beogradske Ahilej akademije.

U srednjoj kategoriji, treći put ove godine te nakon nastupa na KSW eventu, Andi Vrtačić (28, 4-1) iz pulskog Trojan tima vraća se u kavez. Bivši izazivač za titulu srednje kategorije borit će se sa švedskim borcem Robinom 'Pretty Boy' Roosom (28, 5-3), koji je u šest profesionalnih borbi čak pet završio trijumfom nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak srednje kategorije, Đani Barbir (25, 5-0), koji brani FNC pojas, koji je osvojio u Puli i kreće na Poljaka Arkadiusza Maziakowskog (30, 6-3). Đani je jedan od najvećih borilačkih talenata regije, koji je između ostalih pobijedio Andija Vrtačića (28, 4-1). U borbi za pojas čeka ga Arkadiusz iz Poljske, koji stiže u kavez s Đanijem pun samopouzdanja nakon dvije pobjede u prvoj rundi.

U glavnom meču večeri najbolji hrvatski borac u poluteškoj kategoriji Ivan Erslan (31, 12-2-1) ponovno nastupa na FNC priredbi, a ovog puta s druge strane kaveza naći će se Brazilac Ederson Macedo (38, 11-7). Borac iz zagrebačkog American Top teama za borbu se pripremao na Floridi, a nakon poraza od Ibragima Chuzhigaeva (31, 17-5) krajem prošle godine, Erslan će još više željeti pobjedu. Protivnik će mu biti iskusni brazilski borac koji je u devet od jedanaest puta borbe završavao submissionom, a borio se pod organizacijama Babilon MMA-a i Bellatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos najvećeg FNC-ovog eventa do sada možete gledati 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na Play Premiumu!

Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo