Play ponuda

KAKVA BLAMAŽA / Mayweather nije uspio pobijediti Youtubera, obojica zaradili bogatstvo, ljudi ih prozivaju da su prevare

Image
Foto: Profimedia

Mayweather je pristao na ovu borbu, naravno, je mu je ona donijela ogromnu zaradu, nije mu bez razloga nadimak "Money“

7.6.2021.
8:28
Profimedia
Play ponuda

Jedan od najboljih boksača svih vremena Floyd Mayweather nije sinoć u egzibicijskom meču uspio pobijediti YouTubera Logana Paula. U ovom iščekivanom meču Paul je izdržao svih osam rundi te se može pohvaliti da je ostao na nogama protiv čovjeka koji ima u karijeri omjer 50-0.

Sama borba nije bila nešto specijalno zanimljiva, a po društvenim mrežama velik broj gledatelja tvrdi da je bila namještena tako da Paul ipak izdrži do kraja. Mnogi su i uoči ove borbe tvrdili da je to sramota za boks. Zanimljivo je i da je Paul ušao u ring 16 kilograma teži od Floyda.

Lova do krova

Mayweather je pristao na ovu borbu, naravno, je mu je ona donijela ogromnu zaradu, nije mu bez razloga nadimak "Money“.

Uoči borbe imala su obojica garantirane ugovore, s tim da je Mayweather uzeo 10 milijuna dolara, a Paul tek 250 tisuća. No povećale su se značajno njihove nagrade s prodanim pravima na prijenos. Još uvijek se ne zna točan iznos, no izgledno je da su obojica iz ove borbe izašli bogatiji za nekoliko desetaka milijuna dolara.

Podsjetimo, Mayweather je već sudjelovao u jednom ovakvom meču. Bilo je to 2017. godine kad je u superskupoj borbi izazvao MMA zvijezdu Conora McGregora, ali bar je ta borba na nešto sličila i Mayweather je u njoj odnio pobjedu.

Play ponuda
Play ponuda