KAKVA BLAMAŽA / Mayweather nije uspio pobijediti Youtubera, obojica zaradili bogatstvo, ljudi ih prozivaju da su prevare

Image
Foto: Profimedia

Mayweather je pristao na ovu borbu, naravno, je mu je ona donijela ogromnu zaradu, nije mu bez razloga nadimak "Money“

7.6.2021.
8:28
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih boksača svih vremena Floyd Mayweather nije sinoć u egzibicijskom meču uspio pobijediti YouTubera Logana Paula. U ovom iščekivanom meču Paul je izdržao svih osam rundi te se može pohvaliti da je ostao na nogama protiv čovjeka koji ima u karijeri omjer 50-0.

Sama borba nije bila nešto specijalno zanimljiva, a po društvenim mrežama velik broj gledatelja tvrdi da je bila namještena tako da Paul ipak izdrži do kraja. Mnogi su i uoči ove borbe tvrdili da je to sramota za boks. Zanimljivo je i da je Paul ušao u ring 16 kilograma teži od Floyda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lova do krova

Mayweather je pristao na ovu borbu, naravno, je mu je ona donijela ogromnu zaradu, nije mu bez razloga nadimak "Money“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči borbe imala su obojica garantirane ugovore, s tim da je Mayweather uzeo 10 milijuna dolara, a Paul tek 250 tisuća. No povećale su se značajno njihove nagrade s prodanim pravima na prijenos. Još uvijek se ne zna točan iznos, no izgledno je da su obojica iz ove borbe izašli bogatiji za nekoliko desetaka milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mayweather je već sudjelovao u jednom ovakvom meču. Bilo je to 2017. godine kad je u superskupoj borbi izazvao MMA zvijezdu Conora McGregora, ali bar je ta borba na nešto sličila i Mayweather je u njoj odnio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo