FJODOR JOŠ NE ODLAZI U MIROVINU? / Nastala je poprilična konfuzija, kod Hrvata još veća zbog himne ratnih zločinaca

Image
Foto: Instagram: Fjodor Jemjeljanjenko

Fjodor ima plan odraditi još dvije borbe, u SAD-u i Rusiji

29.12.2019.
10:49
Instagram: Fjodor Jemjeljanjenko
VOYO logo

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena, veliki Rus Fjodor Jemjeljanjenko (43 godine, MMA skor 39-6, 3-2 skor u Bellatoru), jutros je po hrvatskom vremenu u Saitama Super Areni nokautirao poznatog MMA borca Quintona Jacksona (38-14 MMA skor, 5-3 Bellator). Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Image
FJODOR BRUTALNO NOKAUTIRAO OPAKOG BORCA: /

Šokirao pjesmom pod kojom su se činili zločini u Hrvatskoj i BiH

Image
FJODOR BRUTALNO NOKAUTIRAO OPAKOG BORCA: /

Šokirao pjesmom pod kojom su se činili zločini u Hrvatskoj i BiH

Dvije minute i 44 sekunde bile su dovoljne za nokaut

Dvije minute i 44 sekunde bile su dovoljne da Fjodor uspava američkog divaRampagea (41). Desni kroše odsjeo je na njegovoj glavi odmah je pao na pod. Fjodoru je to bila 40. pobjeda, a ukupno 16. nokautom. Kao što je i rečeno na presici nakon meča, plan je da se odrade još dvije borbe, u SAD-u i Rusiji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fjodor o nastavku karijere: 'Vidjet ćemo što će biti'

"Vidjet ćemo što će biti", kratko je prokomentirao Fjodor odgovor prevoditelja, koji se ispričao za nesporazum koji je nastao u kavezu odmah nakon završetka borbe, a koja je napravila konfuziju u borilačkom svijetu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo kakav je s ozljedom, sada je to njegov plan. Dvije borbe. Ali vidjet ćemo kako će se osjećati i oporaviti."

Predsjednik Bellatora Scott Coker otkrio da je s Fjodorom potpisao novi ugovor

Fedor je za kraj rekao da ne zna kada bi mogli gledati njegov idući meč. Njemu je sada najbitnije vratiti se kući i provesti neko vrijeme u krugu obitelji, a tek onda kasnije sjesti s Bellatorovim čelnikom i porazgovarati o tome kako dalje. Naime, prije svega nekoliko dana predsjednik Bellatora Scott Coker otkrio da je s Fjodorom potpisao novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutačno je plan točno onaj koji je Scott otkrio. Odradit ću tri borbe koje su dio te turneje koja označava kraj, ali kada ta turneja završi, vidjet ćemo kako ću se osjećati. I onda ću odlučiti što dalje", još je ranije ovog tjedna tu priču prokomentirao i sam Jemjeljanjenko, prenosi Fight Site.

Zloglasna postrojba koja je stasala na zločinima

Također, Jemjeljanjenko je iznenadio ulaznom pjesmom. Radi se o pjesmi "Hriste Bože"', svojevsrne himne kosovskih junaka', tj. pjesme koja je bila i svojevrsne himna zloglasnih "Crvenih beretki". Riječ je o elitnoj srpskoj postrojbi koju je osnovala sama država, a u Domovinskom ratu radila je grozne zločine po Hrvatskoj i BiH, i to pod zapovjedništvom prvo Kapetana Dragana, odnosno Dragana Vasiljkovića, koji je osuđen za ratne zločine, a potom i Arkana, kao kasnije i Legije. Postrojba je raspuštena 2003. godine nakon atentata nad srpskim premijerom Zoranom Đinđićem, što su i učinili njezini članovi, točnije Zvezdan Jovanović je izvršio likvidaciju snajperskim hicem, dok je Legija prvooptuženi u slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milorad Luković Legija i Zvezdan Jovanović osuđeni su na 40 godina zatvora, a stvarni nalogodavci ovog atentata, koji je bio pokušaj državnog udara, do danas nisu pronađeni. U Srbiji se, prema Wikipediji, sve jasnije formiralo mišljenje kako je svakako onaj dio DOS-a koji je u vrijeme ubojstva premijera bio dio vlade, a koji je okupljao Vojislav Koštunica direktno umiješan i odgovoran za atentat na premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala svim kršćanima koji su me bodrili'

No, vjerojatno se pitate odakle Fjodoru poveznica sa zločinačkom vojskom? To se točno ne zna, ali Fjodor je pobjedu proslavio uz rusku i srpsku zastavu, a onda poručio:

"Hvala svim kršćanima koji su me bodrili", rekao je Fjodor koji je štovatelj Slavena i krščana, ali je svejedno neugodno iznenadio odabirom ulazne pjesme. Poznato je kako su Rusi i Srbi u dobrim odnosima, "bratskim", ali opet ovo je bilo atipično i za Fjodora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo