To su pravi šampioni! Veliki uspjeh naših boksača!

13.4.2013.
13:04
VOYO logo

Hrvatski dvojac donio je presudne bodove za ukupnu pobjedu njihove momčadi Astana Arlansa protiv domaćih Mexico Guerrerosa 3-2 u prvom polufinalnom meču WSB-a. Kazahstanska momčad tako se i prije uzvratnog polufinalnog susreta, u subotu (20. travnja) u Almatiju, može početi pripremati za veliki finale WSB-a 10. i 11. svibnja u Astani.

Najbolji hrvatski poluteškaš Hrvoje Sep (ukupni učinak u WSB-u 12-5) boksao je protiv Meksikanca Isaaca Munoza (5-2) i pobijedio ga odlukom bodovnih sudaca 2-1 (49-46, 47-48, 49-46), dok je teškaš Filip Hrgović (15-3) bio još uvjerljiviji protiv Portorikanca Gerarda Miguela Bisbala (5-2), inače brončanog s Panameričkih igara, 3-0 (49-45, 49-46, 49-46).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo vrijeme, lijepe žene i lijepe pobjede! Po tome ćemo zauvijek pamtiti Meksiko! Moram priznati da sam strahovao uoči dvoboja u Ciudad Mexicu, ali ne zbog snage suparnika, već zbog nadmorske visine od 2240 metara na koju Hrvoje i Filip nisu navikli. Imali smo problema s adaptacijom na rjeđi zrak, ali rekao sam svojim boksačima da se u ovakvim uvjetima prepoznaju šampioni. U ringu su obojica bili izvanredni i zahvaljujući njima Astana Arlansi obavili su više od polovice posla u polufinalu", rekao je trener Leonard Pijetraj, koji je kao i dosad u WSB-u vodio mečeve svojih boksača u Ciudad Mexicu.

Ono po čemu će Hrgović, Sep, ali i Pijetraj zauvijek pamtiti gostovanje u Meksiku je činjenica da se boksalo na otvorenom, pred tisućama navijača na glavnom gradskom trgu El Zocalu. Nastupati u takvom ozračju, pa još ktome s uspjehom, užitak je za svakog sportaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo