FEDOR SE NAŠAO OČI U OČI S IDUĆIM SUPARNIKOM: / 'Ništa mi trenutno nije mrže od ovog, drugi put neće trajati ovako dugo'

Image
Foto: Screenshot

Legendarni borac odmah se sučelio sa sljedećim suparnikom.

29.4.2018.
11:16
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je nokautirao Franka Mira ruski MMA borac Fedor Emelianenko u ringu se sučelio sa sljedećim suparnikom - Chaelom Sonnenom. On se u kavez došao kako bi pogledao u oči sa suparnikom u polufinalu Bellatorovog Grand Prixja. Amerikanac je prvo čestitao Rusu na pobjedi, a onda je uzeo mikrofon i uputio mu sljedeće riječi:

"Jedina stvar koju mrzim više nego to što sam sada u Chicagu je to što sam u kavezu s tobom. Kada se idući put nađemo u njemu, potruditi ću se da to ne potraje ovako dugo”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fedora nisu pretjeran uznemirile njegove riječi. Samo se smješkao. Poslije toga su se pogledali u oči i srdačno pozdravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovim trenucima osjećam veliko zadovoljstvo. Ne mogu reći da je borba prošla onako kako sam planirao jer ipak sam primio udarac i ne sjećam se nekih stvari, no na kraju je sve završilo jako dobro po mene. Ništa me ne boli i osjećam se odlično”, rekao je Rus poslije borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su se medijima obratili, pred njih je došao predsjednik promocije Scott Coker. Prije izlaganja Fedor ga je iznenadio poklonom. Naime, uručio mu je opremu u kojoj se borio.

"Ovo je prvi put u 33 godine da mi je borac poklonio svoju opremu", poručio je zatečeni Coker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo