VOLKOV BRUTALNO NOKAUTIRAO WERDUMA: / Fantastično je bilo u Londonu, pao je i jedan od najjačih

Image
Foto: Screenshot

Luda UFC noć je iza nas

18.3.2018.
8:36
Screenshot
VOYO logo

Fantastično je bilo kasno sinoć i rano ujutro na UFC Fight Nightu u Londonu, u O2 Areni. Najveći dobitnik eventa zasigurno je "ruski toranj" Alexander Volkov (2,01, 114 kg), koji je odradio možda i borbu karijere.

DANIEL CORMIER NEĆE IMATI MILOSTI ZA PRIJATELJA: ‘Moram pobijediti Miočića i vjerujte mi – uspjet ću u tome’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski borac strpljivo je čekao svoju priliku i dočekao ju u četvrtoj rundi, te nokautirao bivšeg prvaka, Fabricia Werduma, legendarnog brazilskog borca koji je pojas prvaka izgubio od Stipe Miočića u Curitibi u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poluteškoj kategoriji gledamo li smo borbu odličnog Jana Blachowicza i jednog od najjačih udarača u poluteškoj diviziji Jimija Manuwe. Blachowicz osvetio je poraz od prije tri godine u Krakowu i napravio ozbiljan korak naprijed u svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Duquesnoy savladao je Terriona Warea, dok je Leon Edwards pobijedio Petera Sobottu prekidom u posljednjoj sekundi borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih zanimljivosti s eventa, vrijedi spomenuti kako je Charles Byrd uspješno debitirao prekidom slavivši protiv još jednog debitanta, Johna Phillipsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danny Henry gušenjem je došao do pobjede protiv Olivera Enkampa, dok je Danny Roberts upisao brzu pobjedu protiv Olivera Enkampa te zatražio nastup u svom rodnom gradu, Liverpoolu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo