Evo kako je završio Mirkov povratak najvećoj ljubavi!

Mirko Filipović pobjedom u Madridu protiv španjolskog borca Lorgea Javiera Lorena vratio se svijetu K-1. U jednostranom meču Cro Cop je svog protivnika pobijedio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

27.5.2012.
23:46
VOYO logo

Nakon devet godina izbivanja, Mirko Filipović se profesionalno vratio svojoj, kako sam kaže, prvoj i jedinoj ljubavi - K-1.

Cro Cop je protiv jedanaest kilograma lakšeg i devet godina mlađeg protivnika, Španjolca Lorgea Javiera Lorena odradio, moglo bi se reći, lakši trening meč. Od samog početka bilo je jasno kako će zavrišti ova borba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvorani košarkaša Real Madrida, na priredbi nazvanoj K-1 Rising, Mirko Filipović rutinski je 'zakucao' nedoraslog protivnika. Ova borba prekinuta je potkraj druge runde, nakon drugog knockdowna u kojem se našao španjolski borac. Cro Cop se protiv autsajdera od početka postavio autoritativno što posljednjih godina nije uvijek bio slučaj.

Predstavio se Lorenu jednim silovitim kružnim udarcem nogom u jetru, potom je uputio i aperkat, ali i visoki kružni udarac u glavu, takozvani high kick, koji je završio u Španjolčevu bloku. Drugim middle kickom ostavio je modri 'potpis' na protivnikovu tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ozbiljnije što je Loren probao bilo je jedno koljeno koje do glave nije ni došlo i jedan nimalo naivan zadnji kružni udarac koji nije pogodio glavu. Nakon toga, Hrvat je navalio s dva niska nožna udarca, da bi 37 sekundi prije kraja druge runde uslijedio lijevi aperkat za prvi knockdown. Kad se Španjolac ustao i nekako sabrao, uslijedio je novi Cro Copov nalet. Desni kroše, lijevi aperkat i lijevi kroše na konopcima su dokrajčili Lorena.

Mirku je to bila 25. borba i 18. pobjeda u ringu po K-1 pravilima. U rujnu ga čeka Top 16 turnir, navodno u Los Angelesu, koji će dati osmoricu za završni turnir u prosincu u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo