HRVATSKI MMA BORAC ŽELI BORBE BBB I TORCIDEU KAVEZU: / Osmišljen cijeli koncept, sve po uzoru na Rusiju

Image

Svijet borbe mogao bi ostati iznenađen onime što se sprema u Dubrovniku

16.12.2018.
12:14
VOYO logo

Iduća godina ponudit će mnogo napetosti i uzbuđenja fanovima, kako na svjetskoj sceni, tako i na regionalnoj borilačkoj sceni. Prave borilačke spektakle na domaću scenu dovest će Maro Perak, poznati hrvatski MMA borac i organizator Dubrovnik Brutal Challengea. Ideja DBC-a je pružiti gledateljima nešto što nisu imali prilike gledati jer će mečevi biti kao što im i naziv kaže, brutalni.

"Svaka tehnika koja je moralno prihvatljiva, bit će dozvoljena, dakle, sve osim udaraca u genitalije i potiljak bit će dozvoljeno. Kazne će također biti rigorozne, ako sudac jednom upozori borca na kršenje pravila i on ih ponovi, bit će istog momenta diskvalificiran. Borbe će se odvijati po 3 runde u trajanju od 5 minuta u svim težinskim kategorijama", rekao je Perak u intervjuu za Profightstore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukobi navijača

Perak se nada kako će takva brutalnost privući publiku, a osim toga kaže kako razmišlja o još jednoj nesvakidašnjoj ideji. Htio bi organizirati borbe predstavnika navijačkih skupina koji bi se borili po MMA pravilima. Sličnu ideju je vidio, kaže, u Rusiji. Tako nije nemoguće da u budućnosti gledamo borbe predstavnika Bad Blue Boysa i Torcide.

"Organizirat ćemo sve vrste natjecanja koje budu zanimljive ljudima za gledanje tako da prihvaćamo sve ideje. Najzanimljivije bi nam bilo organizirati borbe predstavnika navijačkih skupina. Mislim da bi to bilo dosta popularno. Predstavnici navijačkih skupina bi se borili u oktogonu po MMA pravilima", kaže Perak pa dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borce ćemo plaćati po prethodno dogovorenom iznosu i plaćat ćemo ih neposredno prije borbe radi motivacije da odrade bolju borbu. Međutim, borci koji odrade borbe kukavički, mogu zadržati novac, ali ne trebaju pitati za drugu priliku. Da, očekujemo velik odaziv. Nije važno odakle su borci već da su hrabri i dobit će podjednakog protivnika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo