DRAMA HRVATSKOG BORCA! Pokrajcu otkrivena ozljeda glave: / 'Bio sam jako zabrinut i za obitelj, djecu...'

Image
Foto: Screenshot: NOVA TV

Poznati hrvatski MMA borac Igor Pokrajac je u razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio razlog otkazivanja njegovog nastupa u Las Vegasu na UFC 209 eventu.

13.2.2017.
9:31
Screenshot: NOVA TV
VOYO logo

Naime, razlog leži u zdravstvenim problemima. Otkrivena mu je ozljeda u glavi:

Šokiralo ga saznanje o ozljedi

"Kad sam saznao u čemu je problem, normalno da sam bio jako zabrinut, ne samo za svoj život, nego za obitelj, djecu. Sve vam u tom trenutku prođe kroz glavu". kazao je Igor Pokrajac koga je šokiralo ovo saznanje nakon oporavka od ozljede koljena. Poslije nekoliko posjeta vrhunskim neurolozima, još uvijek ne zna točan nalaz. Doktor Željko Kapulica objasnio je što može biti posrijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell, Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Pixsell, Slavko Midzor/PIXSELL

NIŠTA OD BORBE: Igor Pokrajac otpao s UFC 209 eventa

"Najvjerojatnije u tom nekom venskom slivu vena glave je na putu došlo do užeg nekog grla gdje posljedično nazad nastaje tlak s određenim proširenjem koje onda može stvarati probleme".

UFC ozbiljno pristupa svakom borcu. Redovito ih pregledava, ništa se ne prepušta slučaju. Neke druge organizacije ne bi radile kontrole takvog tipa, ali ne i UFC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'UFC inzistira na tim pregledima dok druge organizacije ne'

"Dobra stvar je što UFC inzistira na tim pregledima dok druge organizacije ne. Bilo bi dobro kad bi svi to radili", dao je do znanja Igorovo trener Dražen Forgač, dok je Pokrajac istaknuo:

"Prije svake borbe morate raditi magnet glave, ultrazvuk srca. Pretrage su jako opširne i ne možete ih napraviti u jednom danu treba vam nekoliko dana. Neke ne mogu biti iz državne bolnice nego samo kod privatnih poliklinika, liječnika. Svaka provjera mora biti ovjerena s brojem licenciranog doktora", ističe Pokrajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sjajnom UFC-u 209 trebao se boriti protiv Eda Hedmana.

“Žao mi je jer sam ušao u veliku formu. Dobio sam priliku za veliki card. Protivnik po mjeri. Sve sam organizirao, mjesec dana priprema u baznom kampu u Miamiju”, rekao je razočarani Pokrajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo