DOS SANTOS U DVIJE RUNDE RAZBIO 'CRNU ZVIJER': / Pogledajte što se dogodi kad se ovakvom borcu dozvoli da se razmaše

Image
Foto: Screenshot

Napravio je dodatan korak prema naslovu teškaškog prvaka

10.3.2019.
8:08
Screenshot
VOYO logo

Junior dos Santos želi naslov teškaškog prvaka, a sinoć je napravio važan korak prema tome da to i ostvari. Brazilac je noćas u kanzaškoj Wichiti na UFC Fight Nightu 146 nokautirao Derricka Lewisa u drugoj rundi.

Oba borca žestoko su ušla u meč, sijevali su udarci sa svih strana, ali ipak su uspjeli dogurati do druge runde. Popularni "Cigano" pred kraj prve runde iz okreta ga je pogodio Lewisa u tijelo, Amerikanca je to vidno uzdrmalo, a posljedice tog udarca prenijele su se i u nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samljeo protivnika

Na otvaranju druge runde Lewis je dao sve od sebe da nokautiraa Dos Santosa, ali nije uspio. Brazilac je brzo pokazao kakvu desnicu ima i Lewisa je pribio za ogradu, nastavio ga je udarati sve dok Amerikanac nije pao na koljena. "Crna zvijer" se nikako nije mogla obraniti i sudac Herb Dean prekinuo je meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dos Santosu je ovo treća uzastopna pobjeda, druga nokautom i sada je na omjeru 21-5. Lewis uz 21 pobjedu ima sedam poraza.

"Želim se boriti. Iskreno, nije mi jasno kako ovi dečki mogu biti ispred mene u poretku? Želim vratiti pojas", rekao je Dos Santos koji je nakon pobjede pozvao gledatelje da zapjevaju s njim "Sretan rođendan" njegovom sinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo