DOBRE BOKSAČKE VIJESTI: / Još dva Hrvata korak do medalje

Image
Foto: AFP
11.8.2015.
22:04
AFP
VOYO logo

Hrvatski boksači Hrvoje Sep i Matteo Komadina u utorak su pobjedama izborili četvrtfinale Europskog boksačkog prvenstva koje se održava u bugarskom gradu Samokovu.

U poluteškoj kategoriji Hrvoje Sep je jednoglasnom odlukom sudaca (3-0) pobijedio Španjolca Fernanda Alejandro Camachoa. Član BK Leonarda će se za medalju u četvrtfinalu boriti protiv Bugarina Radoslava Pantalejeva.

"Imao sam odličnog suparnika, no moja pobjeda nije upitna. U svakoj rundi bio sam bolji. Važno je bilo pobijediti nakon pet dana čekanja na prvi meč. Hrvatska ima trojicu u mečevima za medalje, što je odlično", kazao je Sep, prvi nositelj poluteškaškog turnira i zadnji Hrvat s europskom medaljom jer je prije četiri godine osvojio broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski boksački reprezentativac lake kategorije Matteo Komadina (21) također je izborio četvrtfinale Europskog prvenstva. Delničanin je jednoglasno, s 3-0 pobijedio Armenca Barseghyan Samvela, a za medalju će se boriti sa Enricom LaCruzom iz Nizozemske.

"Ovo što sam postigao zaista nije mala stvar. U Samokovu se okupila europska elita i presretan sam plasmanom u četvrtfinale. Ipak, protiv Armenca sam pokazao samo 30 posto svojih mogućnosti. U četvrtfinalu, u borbi karijere, moram biti još bolji", rekao je Komadina, kome je ovo najveći uspjeh u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je četvrtfinale EP-a izborio i Filip Hrgović, a on će se boriti s Miheilom Bahtidzeom iz Gruzije,brončanog s Europskog prvenstva 2011. godine. .

Sva trojica hrvatskih boksača za polufinale se bore u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo