DC OPRAO JONESA I REKAO TKO JE NJEGOV NAJVEĆI RIVAL: / 'Pa taj čovjek je vatrogasac, suprug i čovjek koji voli svoju obitelj...'

Jones i DC su se borili dva puta. U prvoj je slavio Jones, a druga je završila bez pobjednika

3.9.2020.
14:03
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tek što je StipeMiočić pobijedio DanielaCormiera i obranio titulu UFC-ovog prvaka teške kategorije oglasio se JonJones.

"Borba za naslov prvaka teške kategorije. Vidimo se uskoro. Pobjednik", poručio je Jones, preko Twittera i tako skrenuo pozornost na sebe. Nekoliko dana kasnije odrekao se pojasa prvaka poluteške kategorije.

“Ako je na taj način htio skrenuti pažnju na sebe onda dobro za njega. Ne znam kako će završiti njegova priča. Ja ću svoj život pokušati učiniti što boljim i neću trošiti energiju na. njega. Moj najveći rival je Stipe Miočić, vatrogasac, suprug i čovjek koji voli svoju obitelj. Ne Jon Jones, čovjek koji je svašta napravio u životu i pokazao što ne treba raditi. Više volim da mi je rival momak koji je vatrogasac i štiti zajednicu, voli svoju obitelj i radi stvari kako treba. To je čovjek na kojeg ću trošiti svoju energiju kada me pitaju o najvećem rivalu”, poručio je Cormier ovog tjedna u podcasti Ariela Helwanija.

S druge strane rekao je kako smatra da Jones ima sposobnost dokazati se u teškoj kategoriji, i kako bi završila njegova borba s Miočićem.

“Jones ga neće nokautirati i poslati ga na spavanje. Nije važno u kojoj se kategoriji bori, nema tu snagu. Ne udara jako. Ne dovoljno snažno da bi nekoga nokautirao”. smatra DC.

“Stipe je svjestan da bi u borbi protiv Jonesa, koja bi bila vrlo kompetitivna i dobra, nokautirao Jonesa ili bi suci presudili. To je zato što ga Jones ne može nokautirati”, kazao je i poručio da je uvjeren da njegov bivši rival ima potrebne vještine da se bori u svim kategorijama.

“To je tako , možete ga mrziti, ali to je tako. Jone se može boriti sa svima jer je toliko vješt. Nisam uvjeren da je njegov prelazak u tešku kategoriju rizičan koliko ljudi misle. Može se boriti s tim dečkima, jer sam se ja s njima borio. Veliki su, snažni i opasni, ali može se boriti s njima”, završio je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali