DANA WHITE POTVRDIO REVANŠ GODINE! / Habib Nurmagomedov i Conor McGregor ponovno jedan nasuprot drugoga, evo kad

Image
Foto: AFP

UFC-ov spektakl održat će se već ove godine

3.1.2019.
17:50
AFP
VOYO logo

Prvi čovjek UFC-a Dana White uvjeren je da će uzvratna borba između Habiba Nurmagomedova i Conora McGregora biti održana već ove godine, prenosi Daily Mail vijest koju s nestrpljenjem očekuju svi zaljubljenici u MMA.

Neporaženi dagestanski borac svladao je McGregora u četvrtoj rundi njihove borbe za UFC-ov pojas lake kategorije, time i ostao neporažen u svojoj karijeri profesionalnog borca dugoj 27 borbi. McGregor je, pak, četvrti put u 25. meču karijeri morao suparniku priznati da je bio bolji, no više od dugoočekivane borbe pričalo se o onome što se dogodilo nakon nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komisija pa dogovor

Masovna tučnjava boraca sa popratnim osobljem suparničkih timova dovela je do toga da su obojica dobili suspenzije Sportske komisije Nevade i prije no što točan termin njihova revanša bude potvrđen, Komisija će morati odraditi svoj dio posla. Saslušanje će se održati ovoga mjeseca, a kazne biti poznate nakon završne riječi.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

LAS VEGAS, NV - OCTOBER 06: Khabib Nurmagomedov of Russia holds down Conor McGregor of Ireland in their UFC lightweight championship bout during the UFC 229 event inside T-Mobile Arena on October 6, 2018 in Las Vegas, Nevada. Harry How/Getty Images/AFP

"Mislim da bi mnogi željeli vidjeti tu borbu. Vidjet ćemo kako će se sve rasplesti. Vjerujem da do borbe može doći već ove godine, ovisit će koliko će duga biti suspenzija, ali bude li sve u redu ona će se održati", izjavio je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ružne scene

Meč koji je iz kaveza preseljen u publiku nakon glavne borbe večeri UFC-ova eventa 229 bio je 'iniciran' odlukom Nurmagomedova da šakama naplati svo vrijeđanje i napade kojima je bio izložen u najavi ogleda pa je prekočio ogradu, sjurio se u publiku i dijelio pravdu po timu svom suparnika koji se, pak, na jednak način obračunavao sa istomišljenicima dagestanskog borca koji su ga napali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo