Dama nema srama: Tukla se u 2. mjesecu trudnoće!?

Belgijka Cindy Dandois, u borilačkim krugovima poznatija pod nadimkom Borbena mačka, ušla je u ring u 2. mjesecu trudnoće i pobijedila svoju suparnici.

14.4.2011.
15:44
VOYO logo

Belgijska fajtericaCindy Dandois ovih je dana morala otkazati za lipanj dogovorenu borbu protiv zvijezde Strikeforcea Gine Carano, koja se vraća u oktogon nakon gotovo dvije godine izbivanja (posvetila se filmskoj karijeri op.a.).

Ali kada su fanovi saznali za razlog otkazivanja borbe, ostali su u šoku. Ne toliko informacijom da je Belgijka tri i pol mjeseca trudna, već činjenicom da se prije samo tri tjedna borila u ringu protiv Jorine Baars. Borba za MMA naslov Beneluxa održana je u Belgiji, a Dandois je, unatoč trudnoći, pobijedila tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odradila sam sve testove prije borbe jer sam imala problema s težinom, ali svi su bili negativni, pa nisam ni znala da sam trudna", branila se žena koja je u MMA karijeri odradila šest borbi i upisala pet pobjeda, uz samo jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, Cindy Dandois je u toj borbi izbjegla teže udarce ili ozljede koje su mogle naškoditi nerođenom djetetu, ali postavlja se pitanje trebaju li nadležne komisije početi provoditi i testiranja na trudnoću prije nego što žene zakorače u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je njezina borba protiv Gine Carano otkazana, Belgijka se ipak nada da će nakon poroda u rekordnom roku ući u formu i opet konkurirati za velike mečeve.

"Da nisam trudna, svakako bi se borila protiv Gine jer je moj najveći san u karijeri boriti se protiv nje. Nadam se da će me Strikeforce htjeti i nakon poroda. Ako potpišem ugovor s njima, odmah ću početi s treninzima i mislim da mogu biti spreman za borbu dva do tri mjeseca nakon rođenja djeteta", zaključila je Cindy Dandois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo