CRO COPOV RIVAL: / "Tata je silovao moju sestru, a mene tukao svime čime je stigao"

Image
Foto: Screenshot
28.9.2015.
18:56
Screenshot
VOYO logo

"Moj otac je bio nemilosrdan. Koristio je psihološke igrice prije nego bi nas udario. Jednom me je u garaži zavezao s rukama iznad glave i tukao ručkom od metle. Pobjegao sam, ali su braća došla po mene i rekla da se vratim ili će svi dobiti batine", zapisao je Hunt.

"Tukao nas je šakama, nogama, kablovima..."

"Tata bi nas tukao zbog sitnica i s bilo čime. Šakama, nogama, ručkom od metle, električnim kablovima, crijevom perilice za rublje... Ovo zadnje je bilo posebno grozno jer je bilo teško i boljelo je kao sam vrag. Koliko god te jako tukao s tim crijevom, ono se nikad nije potrgalo", dodao je novozelandski specijalist za mješovite borilačke vještine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz pravi je pakao prolazila i Markova starija sestra Victoria koju je otac silovao od njezine šeste godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se događalo gotovo svaki dan. Kad bih odbila oca, on se iskalio na braći. Mark je bio najmlađi i štitila sam ga jer nije imao tko drugi. Majka je sve znala i dozvoljavala je da se to događa pred njom. Mormonska crkva u koju su išli naši roditelji također je sve znala, ali ništa nije poduzela. Obitelj me nagovorila da ne surađujem s policijom kad je pokrenuta istraga. Tata je završio u pritvoru, ali pušten je jer nije bilo dovoljno dokaza, a onda se sve nastavilo po starom. Rekao je da će me ubiti ako išta otkrijem", riječi su Huntove sestre.

"Bili smo kao psi lutalice"

Zbog loše situacije u obitelji, Hunt je završio na ulici i neko se vrijeme bavio kriminalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to način da pobjegnem od situacije kod kuće. Sigurnije sam se osjećao na ulici. Bio sam sitni kriminalac. Napravio sam puno loših stvari i priznajem to. Kad bih mogao, svakom bih se osobno ispričao. Pokušavali smo preživjeti, Bili smo kao psi lutalice", prepričao je Hunt čiji je brat John početkom godine počinio samoubojstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo