CRO COPOV RAZREDNIK OTKRIO DOSAD NEPOZNATE DETALJE: / 'Znao je trčati paralelno uz vlak, druga djeca su mu se divila'

Image
Foto: PIXSELL

Pojavili su se novi detalji iz Cro Copova života koji objašnjavaju puno toga

2.3.2019.
13:56
PIXSELL
VOYO logo

Novinari 24 sata posjetili su rodno mjesto Mirka Filipovića i osnovnu školu koju je pohađao. Njegova kuća bila je samo kilometar i pol udaljena od škole i često bi znao dotrčati na nastavu. Njegov razrednik Marko Vidović otkrio je kakav je Mirko bio učenik.

"Mirko je bio jedan od boljih učenika ove škole. Prema ovome čime se bavio, a to su bile borilačke vještine, mnogi bi rekli da je bio nasilan. Ali nikad nije bio nasilan niti se itko žalio na njega. Bio je vrlo dobar, odličan učenik. Prvo se bavio nogometom, pa je prešao na atletiku i onda na borilačke sportove. Isticao se time kad je krenuo u srednju školu. Znao je trčati od Privlake do vinkovačke brane, paralelno uz vlak. Iz njega su ga učenici gledali i pljeskali mu", ispričao je Mirkov razrednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razrednik sve ispričao

"Kad je bio osmi razred, njegovi prijatelji su pričali da bi se trebao baviti skokom u vis. Lijevom nogom mogao je dodirnuti plafon svoje kuće u zaletu kad skoči. Iznenadilo nas je to, ipak je to visina 2.20 ili 2.30", priča Cro Copov učitelj i nastavlja:

"Družio se sa svima, igrao je nogomet iza škole, ali igrali smo na asfaltu. Kad smo znali da će nastupati, cijelo selo bi bilo budno. Nitko nije spavao. Bio sam budan svaku njegovu borbu. Kad sam čuo da je imao taj moždani udar, sjetio sam se kad smo se našli zadnji put. Rekao sam mu: 'Mirko, vrijeme je da prestaneš, godine čine svoje'. On mi je odgovorio: 'Nastavniče, znam što radim. Imam snage, osjećam se kao u najboljim godinama. Imao je još nekoliko borbi nakon toga i eto..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se i jedna njemu drage uspomene vezane uz Mirka.

"Jednom kad je došao iz Japana u Privlaku, dočekali smo ga na pozornici. Tu me podsjetio na nešto što sam mu davno rekao. Kad je bio osmi razred, nije znao odgovor na jedno pitanje. Pokušao je pogledati na jednu stranu, ja sam ga malo tucnuo prstom i rekao mu: 'Mirko, uzdaj se u se i u svoje kljuse'. To je i on spomenuo na toj pozornici jer me vidio da stojim ispred.", zaključio je Marko Vidović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo