Samouvjereni Cro Cop poslao 'prijeteću' poruku opasnom Rusu

Mirko Filipović ne odustaje! Već 8. studenog u Moskvi će se boriti protiv Rusa Alekseja Oleinka u sklopu priredbe Legend 2.

31.10.2013.
19:50
VOYO logo

"Neće biti lagan protivnik. Ja sam vagao da li da odustanem. Spremao sam se za Aleksandra i psihički i fizički, ali radi korektnosti ljudi iz Legenda odlučio sam ipak prihvatiti borbu. U odličnoj sam formi i nema razloga da se ustručavam bilo koga."

A što Cro Cop misli o svom protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvrstan je parteraš. Siguran sam da će me htjeti srušiti i završiti borbu polugom ili gušenjem. Spreman sam na sve, nisam lošiji parteraš od njega i radim više od deset godina s vrhunskim parterašima. Dovoljno sam iskusan da mu se oduprem u svakom segmentu borbe i vjerujem da ću ga pobijediti", istaknuo je Mirko i poručio:

"Zdrav sam. Ovaj put nisam imao nikakvu ozljedu, sreća me pomazila i u odličnoj sam formi. Uz dužno poštovanje, moj protivnik nema prevelike šanse."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je Filipović kako će se po sve,u sudeći za Novu godinu tradicionalno boriti u Japanu.

"Vjerujem da ću nastupiti u Japanu za Novu godinu i u trećem mjesecu na Legend 3. Možda će to biti u Dubaiju. Jedino ako me zdravlje ne spriječi", zaključio je u razgovoru za Gol.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo