SJEĆATE LI SE OVOGA? / Cro Cop podijelio snimku jednog od svojih najbrutalnijih nokauta: Protivnik nije znao što ga je snašlo

Image

Mirku je bila dovoljna minuta i 29 sekundi prve runde da napravi nešto što razni borci nisu mogli kroz četiri i pol godine

9.4.2023.
10:13
VOYO logo

Legendarni Mirko Cro Cop Filipović na svojim se društvenim mrežama prisjetio jednog od svojih najbrutalnijih poteza.

Bilo je to davne 2003. godine u borbi protiv Ukrajinca Igora Vovchanchyna, koji je inače bio vrlo inteligentan borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ukrajini je božanstvo, a dobio je i MMA turnir nazvan po njemu - Igor Vovchanchyn Cup. Ipak, jedan dan je postao jedna od žrtvi Mirkovog čuvenog lijevog high-kicka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirku je bila dovoljna minuta i 29 sekundi prve runde da napravi nešto što razni borci nisu mogli kroz četiri i pol godine.

"Njegov prepoznatljiv snažan udarac lijevom nogom i danas oduševljava ljubitelje mješovitih borilačkih vještina. Mirko se od malih nogu, gledajući filmove legendarnog Brucea Leeja, zainteresirao za borilačke vještine. Moramo mu odati priznanje, jer nije imao uvjeta za punopravni trening, s obzirom na to da se odjek rata u Jugoslaviji reflektirao i na ovim prostorima. Stoga je Mirko često trenirao kod kuće, bruseći udarce uza zid", napisala je stranica 'mma format' na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo