Play ponuda

Cro Cop o incidentu: 'Nisam mogao vjerovati'

shimmer fallback

'Pa nisam mogao vjerovati da se čovjek ne može kontrolirati. Jedan profesionalni sportaš ovakve stvari sebi ne smije dopustiti.

1.11.2013.
12:49
Play ponuda

Podsjetimo, organizatori 'Legend 2' turnira su otkazali borbu Cro Copa i Aleksandera Emelianenka jer se Mirkov protivnik potukao u jednom moskovskom kafiću, a hrvatski borac smatra da time nije nanio štetu samo sebi.

"Pa nisam mogao vjerovati da se čovjek ne može kontrolirati. To nije primjereno jednom sportašu i čovjeku koji je na kraju krajeva Fedorov brat. No, to je njegov izbor i njegova stvar. Bojao sam se da će borba biti otkazana zbog toga. Jedan profesionalni sportaš ovakve stvari sebi ne smije dopustiti. Osramotio je i sebe i ljude koji su mu dali povjerenje, pa i svog brata koji je jedan od najvećih u povijesti ovog sporta. Ovaj revanš bi puno više njemu odgovarao nego meni. Ne želim omalovažavati njega, ali ja sam siguran da bih ga pobijedio jer sam u vrhunskoj formi. Ja sam, za razliku od njega, veliki profesionalac. Trenirao sam, spremio sam se, nisam kao on radio gluposti i tukao se po barovima, lumpovao po hotelima i konzumirao alkohol. Ja s tim revanšem zapravo ne bih dobio ništa osim osobne satisfakcije", rekao je Cro Cop za Fight Site i okrenuo se prema novom protivniku Alekseju Oleinku.

//www.youtube.com/embed/IBs6rUIBdxU

"Ja sam spreman za bilo kojeg borca. Kad sam u dobroj formi kao sad, to su nijanse. Svoje sparinge sam prilagodio njegovom stilu borbe. On više radi ručne tehnike i siguran sam da bi pokušao ostati na distanci. Ne znam koju će taktiku izabrati, no ja sam spreman na sve. Ako idemo u parter, tu sam opasan. Ako ćemo ostati gore, to nije dobro za njega. Kondicijski sam odličan tako da nema neke razlike. Bez obzira na reputaciju mog protivnika ja neću ništa prepustiti slučaju. Njegovo ime nema takvu težinu poput Aleksandra, Fedora i nekih drugih boraca koji su stekli svjetsku slavu, ali to ne znači da ću ja biti manje oprezan ili da je on manje opasan od njih. Bit ću maksimalno koncentriran i oprezan i dati sve od sebe da pobijedim."

Podsjetimo, 'Legend 2' je na rasporedu 8. studenog.

Play ponuda
Play ponuda