Cro Cop priznao da je namjerno izbjegao masakr

'Nisam htio završiti borbu tako da ga masakriram.

2.1.2013.
8:58
VOYO logo

Mirku Filipoviću je ovo bila sedma Stara godina na koju se borio u Japanu, te je upisao prvu MMA pobjedu nakon dvije i pol godine!

Do nje je stigao protiv Shinichija Suzukawe i to ekspresno, za samo 78 sekundi. Japanac je Cro Copu u prvom napadu zabio prst u oko, što je razljutilo našeg borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli smo odmah nastaviti, no sudac je tražio liječničku provjeru. Odmah potom krenuo sam na njega ručnim tehnikama te ga bacio na pod. Uspio sam mu zasjesti na prsa, no nisam htio završiti borbu tako da ga masakriram. Ukazala mi se prilika za polugu, pa sam napravio isto ono što je Minotaur napravio Sappu", izjavio je Mirko Večernjaku, dok je njegov menadžer Orsat Zovko dodao:

"Rekao sam Mirku da ga ne unakazi, ali da ga pokuša atraktivno svladati. Da se iživljavao na borcu koji nije njegova liga, to možda ne bi bilo dobro prihvaćeno. Na kraju mu je čak i veliki majstor brazilskog džiju-džicua Renzo Grazie čestitao kazavši da je polugu izveo kao da ima crni pojas", otkrio je Zovko i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovorili smo nastup na Inokijevoj priredbi i za sljedeću Staru godinu, a dva meča u slobodnoj borbi Mirko će imati i u Brazilu. Do 9. siječnja trebali bismo znati što će biti s K-1 finalom, hoće li ga biti i gdje će se održati. Osim toga, i konkurentski Glory Mirka želi vidjeti u svome okrilju", tvrdi Zovko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo