POSAO TEŽAK 22 TONE / Crnogorski boksač optužen za krijumčarenje kokaina u vrijednosti od milijardu dolara

Image
Foto: Screenshot YouTube
2.11.2022.
18:54
Screenshot YouTube
VOYO logo

Goran Gogić bivši je teškaš podrijetlom iz Crne Gore nakon završetka boksačke karijere nedavno se vratio u centar medijske pozornosti, ali ne zbog sportskog uspjeha već zbog problema sa zakonom.

Gogić je uhićen u SAD-u zbog sumnje da je bio dio kriminalnog lanca odgovornog za krijumčarenje čak 22 tone kokaina koji, prema procjenama, ima uličnu vrijednost od milijardu dolara, piše CBS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog 43-godišnjeg bivšeg boksača američka je policija uhitila u Miamiju dok je čekao ukrcaj na let za Švicarsku. Treba napomenuti kako je do zaplijene te ogromne količine droge na tri različita broda došlo još 2019. godine, a protiv Crnogorca se tereti po tri različite optužnice zbog kršenja zakona o drogama, a četvrta je vezana za navodnu urotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Došao zbog boksačke konvencije u Portoriku'

Za sada Goranu Gogiću ništa nije dokazano, a saslušanje je predviđeno za 7. studeni. Minimalna kazna za svaku točku optužnice je deset godina, a moguća je i doživotna kazna. Njegov odvjetnik Lawrence Hashish izvijestio je javnost kako se njegov klijent izjasnio nedužnim.

'Ove optužbe došle su mu iznenađujuće. On ostaje pri tome da je nevin, a u SAD je došao zbog boksačke konvencije u Portoriku', konstatirao je Hashish.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, tijekom karijere Gogić je ostvario 21 pobjedu, dva remija i četiri poraza no nije napravio zapaženiji iskorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike