'CRNA ZVIJER' OTKRILA KAKO SE PRIPREMA ZA MEČ S CORMIEROM: / 'Seks mi pomaže, dobro sam se naradio s kukovima'

Image
Foto: AFP

Slavni borac na neobičan se način priprema za borbu s Cormierom

27.10.2018.
11:26
AFP
VOYO logo

Borba protiv Daniela Cormiera bit će najveći izazov u karijeri Derricka Lewisa, ali “Crna Zvijer” ima svoje metode kako se pripremiti za UFC 230. Dvostruki prvak Cormier, koji se naslovom u teškoj kategoriji okrunio u srpnju nokautiravši Stipu Miočića, veliki je favorit te će njegov stil borbe i neumorni pristisak predstavljati veliki problem za Lewisa, piše Fightsite.

Ipak, uvijek šaljivi Lewis je u intervju za The Rich Eisen Show objasnio koje je mjere poduzeo u treningu kako bi bio maksimalno spreman za Cormiera. “Radio sam na kondiciji i ničem drugom”, rekao je Lewis. “Čak i seks. Seks mi pomaže s kukovima. Znam da je Cormier hrvač stoga protiv njega morate spustiti kukove jako nisko i zato sam se ja dobro naradio s tim kukovima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeđivao velikane

Mnogi fanovi smatraju da Lewis nije zaslužio borbu za pojas, iako je u posljednji deset nastupa ostvario omjer 9-1, porazivši borce kao što su Francis Ngannou, Travis Browne, Roy Nelson i Alexander Volkov kojeg je nokautirao na nedavnom UFC-u 229.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da će reći da ne zaslužujem priliku. To je valjda tako zbog mog stila borbe. Svi drugi se bave mješovitim borilačkim vještinama. Ja se samo volim potući. Oni vjerojatno misle da ja borbe dobivam na sreću. Ja mislim da pobjeđujem zbog svoje srčanosti.”

Borba Cormiera i Lewisa prevodi UFC 230 priredbu 3. studenog u Madison Square Gardenu, u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo