CRNA ZVIJER BRUTALNO NOKAUTIRALA OPASNOG RUSA I SKINULA REKORD: / I onda se to dogodilo; 'Moram se po*ati, čovječe! Oh, pozdrav stari, što ima?'

Image
Foto: Profimedia

To mu je bio 11. nokaut u karijeri u UFC-u čime je srušio rekord teške kategorije

9.8.2020.
9:08
Profimedia
VOYO logo

Derrick Crna Zvijer Lewis nokautirao je jutros po hrvatskom vremenu Alekseija Olejnika na startu druge runde glavne borbe UFC Fight Night 174 u Las Vegasu te postavio rekord u teškoj kategoriji, javlja MMA Fighting.

Potvrdio četvrto mjesto na ljestvici izazivača UFC-ove teške kategorije, ali..

Time je potvrdio četvrto mjesto na ljestvici izazivača UFC-ove teške kategorije, ali je isto tako postao borac s najviše ostvarenih nokauta u povijesti te divizije, ostavivši iza sebe Caina Velasqueza i Juniora Dos Santosa. Također, to mu je bio 11. nokaut u karijeri u UFC-u čime je srušio rekord teške kategorije, a za apsolutni UFC-ov rekord po broju nokauta nedostaju mu još samo dva...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći borac iz Houstona došao je do pobjede samo 21 sekundu u drugoj rundi, što mu je bila treća uzastopna pobjeda. Prije ove borbe, Lewis je pokazao posvećenost svom režimu treninga, a činilo se da jače udara nego inače...

"Osjećam se dobro, pogotovo znajući da nisam tamo gdje trebam biti", rekao je Lewis nakon što je ostvario pobjedu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno neću voditi više borbi dok ne budem imao manje kilograma. Tako da moram skinuti najmanje 15, 20 kilograma", kazala je Crna Zvijer.

Dogodila se jedna smiješna situacija. Naime, dok je Paul Felder radio uvod u intervju nakon borbe, Lewis to baš nije primijetio i obznanio je nekome iz svog kuta, ali i cijelome svijetu, kako mora na wc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram se po*ati čovječe! Oh, pozdrav stari, čujemo se, što ima?, rekao je Lewis pa nakon što se voditelj nasmijao nastavio s izjavom:

"Čuješ li me brate. Prije nego što odeš i olakšaš se u WC-u, porazgovarat ćemo nabrzinu. Ovo ti je bila druga uzastopna pobjeda. Treća? Da, treća, sorry stari, moja pogreška, ne želim sad biti blizu tebe", u šali je kazao voditelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olejnik bolje ušao u borbu

Što se tiče same borbe, nju je Rus puno bolje otvorio i dominirao. Spustio je borbu u parter, gdje je najjači, te je dvaput opasno zaprijetio. Prvo je uhvatio Lewisa u "bulldog choke" iz kojeg se Amerikanac izvukao da bi mu Olejnik složio polugu na ruci koju nije uspio na vrijeme izravnati prije nego što je runda završila. Čitavo vrijeme, pišu Amerikanci, Lewis je bio strpjiv i tako se obranio svim napadima na tlu.

Lewis, koji često bude u podređenom položaju prije nego što okrene borbu i nokautira suparnika, jurnuo je na Rusa na početku druge runde i to mu se isplatilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašno je uzdrmao Rusa koljenom u prsa i onda ga praktički nokautirao desnim krošeom. Rus je pao, a Lewis ga je nastavio mlatiti na podu prije nego što je sudac nakon 21 sekunde druge runde prekinuo borbu. Ground and pund načinom osigurao si je pobjedu. Sudac Herb Dean nije mogao ništa drugo nego prekinuti meč.

"Lewis je izbombardirao Olejnika nizom udaraca", stoji u tekstu MMA Fightinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo