CORMIER: / 'Trenutak kad je Stipe bio u svom kutu između prve i druge runde bio mi je jako tužan. Sad ću objasniti zašto'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

DC je analizirao borbu za naslov teškaškog prvaka

30.3.2021.
15:32
Profimedia
VOYO logo

Legendarni MMA borac DanielCormier osvrnuo se borbu između StipeMiočića i FrancisaNgannoua tijekom nove epizode DC&Helwani showa na ESPN-u. Osim što je izrazio oduševljenje novim prvakom sa simpatijama je govorio o svom nekadašnjem rivalu s kojim je odradio tri borbe.

Image
NAJPOZNATIJI MMA KOMENTATOR O MIOČIĆU: /

'Naletio je na nezaustavljivu silu. Ovo bi mogao biti kraj jedne velike karijere'

"Ono što mi je kao sportašu i komentatoru bilo jako teško je trenutak kad je Stipe bio u svom kutu između prve i druge runde. Rekli su mu što mora napraviti i kako mora podići svoju aktivnost, na što je on samo rekao 'znam'. No, bio je to tužan trenutak. Ja sam se osjećao tužno zbog njega jer sam osjetio kako je on shvatio da će to biti jako teško. Mi kao sportaši znamo kad će biti teško. Znam da je on prvak koji nikad neće odustati od izazova i uistinu je on tu drugu rundu pokušao biti aktivniji. Ali, mislim da je shvatio kako će ga podizanje aktivnost baciti u veće probleme, nakon svega što je doživio prvu rundu", rekao je Cormier i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je teško gledati i bio sam tužan. Djelovao je obeshrabreno, nakon što je srušen te je izgubio prvu rundu. Osim toga, izgubio je tehničku udaračku bitku. Svuda gdje je smatrao da ima prednost, u prvoj je rundi izgubio. Zbog toga je to bilo tako teško gledati", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić i četiri godine mlađi Ngannou, koji je prvi afrički prvak teške kategorije, borili su se prije u siječnju 2018. kada je američki borac slavio nakon pet rundi. Ngannou je do sada upisao 16 pobjeda, od čega četiri prije ove nokautom u prvoj rundi, i tri poraza u UFC-u. Miočić je do sada ostvario 20 pobjeda i doživio četiri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo