CORMIER PROGNOZIRAO ISHOD BORBE MIOČIĆA I NGANNOUA: / 'Mislim da će ga ovaj put nokautirati, ja sam primio previše štete...'

Image
Foto: Profimedia

Kladionice su na strani Kamerunca, jer čovjek je doista u brutalnoj nokauterskoj formi, ali Miočića se nikako ne smije otpisati jer već ga je jednom, 2018.

26.3.2021.
9:28
Profimedia
VOYO logo

Američki borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, brani peti put naslov prvaka UFC-a u teškoj kategoriji i to za tjedan dana u noći s 27. na 28. ožujka. Miočića čeka najgori mogući protivnik, prvi izazivač Francis Ngannou, kojeg je svladao odlukom sudaca 2018. godine, a borit će se na UFC 260 priredbi u Las Vegasu.

Miočić već sada slovi za najboljeg teškaša svih vremena, a proglasili su ga i najopakijim borcem današnjice. Sada ima priliku opet potvrditi taj status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ne misli tako njegov posljednji protivnik Daniel Cormier. On smatra da je Francis trenutno jači od Stipe te da će ga nokautirati.

"Mislim da će ga Ngannou nokautirati ovaj put. Ja sam primio previše štete u našim međusobnim borbama. Miočić je sad najbolja verzija sebe, postao je brži i bolji, izgubio je kilažu. Ali Francis izgleda kao da je u životnoj formi i spreman je izazvati Stipu kao nikad prije", rekao je Cormier za Talk Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠEF UFC-A ODGOVORIO NA PITANJE KOJE SVE ZANIMA: /

Što će se dogoditi ako Stipe Miočić izgubi?

Image
ŠEF UFC-A ODGOVORIO NA PITANJE KOJE SVE ZANIMA: /

Što će se dogoditi ako Stipe Miočić izgubi?

Ngannou favorit na kladionicama

Kladionice su na strani Kamerunca, jer čovjek je doista u brutalnoj nokauterskoj formi, ali Miočića se nikako ne smije otpisati jer već ga je jednom, 2018. godine, svladao, a isto tako je bio "underdog".

Ipak, ovaj put Ngannou dolazi s mnogo većim iskustvom i drugačiji je borac nego što je bio. U međuvremenu je nokautirao Juniora dos Santosa, Caina Velasqueza, Curtisa Blaydesa i Jairzinha, ali je i izgubio od Derricka Lewisa, odmah nakon onog poraza od Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo