ZAR JE TO ON? / Ma nema šanse da ga prepoznate, jedino po tetovažama. McGregor drastično promijenio fizički izgled

Image
Foto: Profimedia

McGregor je prije pet mjeseci doživio težak poraz u trećoj borbi protiv Dustina Poiriera

3.12.2021.
9:08
Profimedia
VOYO logo

Najpopularniji MMA borac svijeta i nekadašnji dvostruki UFC-ov prvak, Conor McGregor, prezentirao je svijetu svoj novi izgled i moram priznati da se drastično promijenio.

McGregor je prije pet mjeseci doživio težak poraz u trećoj borbi protiv Dustina Poiriera, to jest, doživio je težak prijelom noge zbog čega je morao i na operaciju i dugu rehabilitaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Conor je svo to vrijeme oporavka trenirao i radio na ostatku tijela u teretani, a rezultati su doista zapanjujući. Conor se nakon mjeseci izostanka konačno pojavio u dvorani za trening i demonstrirao je svoj novi izgled, a moramo priznati, da nema ovih tetovaža po prsima, teško bi ga isprve prepoznali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morat će skidati kile

Conor je sada sigurno na nekih 85 kilograma, a možda i više i to mu je najveća kilaža ikad i najdrastičnija promjena izgleda u karijeri. Conor je znao gubiti i dobivati kile kada je mijenjao kategorije, ali nikada nije dobio ovoliko.

Prema posljednjim informacijama, Conor bi se punim treninzima trebao vratiti negdje na proljeće, što znači da bi novu borbu mogli gledati tek na ljeto ili jesen. A borba će, kako je on sam najavio, biti za titulu prvaka lake kategorije, ali ostaje i opcija nove borbe s Poirierom jer ovu posljednju zbog ozljede nije dovršio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, da bi se borio u lakoj kategoriji, Conor će prvo morati skinuti sve ove kile koje je natukao jer gornja granica je 70 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo