Play ponuda

Veliki okršaj u TV-studiju: 'Odmorit ću svoje testise na tvome čelu!'

shimmer fallback

Irski borac Connor McGregor preko noći je postao slavan zahvaljujući svojim atraktivnim pobjedama i poganom jeziku, a reputaciju je ponovno potvrdio pred TV-kamerama...

23.10.2014.
7:46
Play ponuda

UFC-ova nova zvijezda u pero kategoriji slavu je stekla doslovno preko noći, nakon što je predsjednik poznate borilačke organizacije Dana White najavio McGregora kao budućeg izazivača za titulu prvaka. Od tog je trenutka irski brbljavac preko medija napao aktualnog izazivača Chada Mendesa, koji će se sljedećeg vikenda boriti za prestižni naslov protiv aktualnog UFC-ovog prvaka u pero kategoriji Josea Alda.

Nakon što je u nekoliko intervjua izvrijeđao Mendesa, Irac je briljirao i u okršaju uživo u jednoj TV-emisiji. McGregor je gostovao u studiju, a Amerikanac se javio uživo iz Rio de Janeira gdje čeka borbu za titulu ove subote.

Mendes je prvi krenuo s pitanjem, ali to mu se brzo obilo o glavu.

//www.youtube.com/embed/c6HIZX3rfpI

"Prije svega, Connore, koliko si visok?".

"175 centimetara", odgovorio je Irac, a Mendes dodao: 'Ja sam 168 cm!'.

"168 cm? Ma nisi ti ni 163. Bolje ustani jer te jedva možemo vidjeti na ekranu", spustio je McGregor Mendesu izazvavši smijeh u studiju i opet mu prepustio riječ:

"Evo kako ja vidim McGregora. On je veliki brbljavac, privukao je puno medijeske pažnje na našu kategoriju i puno pažnje na UFC, jezikom si probija put prema vrhu. Kada vidim Connora, zapravo vidim dolare na mom bankovnom računu. Connore, znaš li ti uopće što je hrvanje?", zaletio se Mendes i dobio brz odgovor:

"Odmorit ću svoje testise na tvome čelu!", provalio je Irac i izazvao salve smijeha u studiju.

"Osobno ja ti želim sve najbolje, ali ne vidim kako bi ovaj meč mogao završiti drugačije od prvog (koji je Mendes je izgubio, op.a). Ali ne brini - uzet ću pojas od Josea i onda ću doći doći da ti otrgnem tu tvoju patuljastu glavu", poručio je McGregor Mendesu.

Play ponuda
Play ponuda