'Kako bih ga išamarao! Taj lik je došao mojoj zaručnici i pitao je...'

Uoči slavlja košarkaša Miami Heata i osvajanja drugog naslova prvaka NBA lige zaredom, velika zvijezda momčadi LeBron James primio je novi udarac.

21.6.2013.
19:30
VOYO logo

Kada je Sonnen prije tjedan dana prvi put u intervjuu izvrijeđao Lebrona Jamesa, nitko to nije shvatio ozbiljno, jer poznati lajavac žrtve mijenja kao čarape. Međutim, MMA borac je to ponovio uoči sedme utakmice NBA finala i natjerao novinare da se zapitaju odakle zla krv između MMA gladijatora i slavnog košarkaša.

"Pored njega bi i Urkel izgledao kul. On je pi**a, tako bih ga najradije zvao", izjavio je Sonnen pa objasnio što mu toliko smeta kod LeBrona:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da vam ispričam priču o LeBronu. Tražio je od UFC-a besplatne karte za moj meč protiv Andersona Silve. Posjeli smo ga u prvi red, a on je tijekom cijele večeri odbijao navijače. Došao je kao gost u našu kuću i odbio je potpisati ijedan autogram ili fotografiranje kad su ga ljudi tražili", objasnio je Sonnen i dodao što ga je dodatno razbjesnilo:

"Taj lik je došao mojoj zaručnici u bakstage i pitao je je li to Tic Tac u njenom grudnjaku ili je samo sretna što ga vidi!', ispalio je brbljavi borac i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan zaposlenik UFC-a mi je rekao kako je vidio LeBrona u trenutku susreta s jednom majkojm koja je vozila dijete u invalidskim kolicima. Kad su se susreli, majka je zaustavila kolica, tražeći autogram, ali on je primio kolica, maknuo ih u stranu i samo prošao dalje. Pa kako bih ga išamarao!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo