BRUTALNO PREMLATIO SVOJU SUPRUGU, UFC ZVIJEZDU, PA SE NAGODIO SA SUDOM: / Trebao je biti optužen za pokušaj ubojstva

Image
Foto: Instagram

Arnold Berdon nagodio se sa sudom zbog brutalnog premlaćivanja svoje uskoro bivše supruge Rachael Ostovich

16.3.2019.
8:00
Instagram
VOYO logo

Profesionalni MMA borac Arnold Berdon nagodio se sa sudom zbog brutalnog premlaćivanja svoje uskoro bivše supruge Rachael Ostovich, inače UFC borkinje. Berdon je odradio nešto što u američkog pravosuđu zovu “no contest” odnosno Nolo contendere. U pitanju je svojevrsna nagodba, gdje se okrivljenik službeno ne izjasni krivim, ali prihvati odluku suda. Očekuje se kako će biti osuđen na uvjetnu kaznu, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjasnio se nevinim

Berdon se prvobitno izjasnio nevinim, da bi se nešto vjerojatno promijenilo nakon što se pojavila snimka na kojoj se čuje kako prijeti ubojstvom, a Rachael je na kraju gola skočila s balkona i pobjegla.

Image
TEŠKO PRETUČENA UFC BORKINJA: /

Našla se na udaru bolesnih umova, a pojavio se i novi detalj u slučaju koji je zgrozio javnost

Image
TEŠKO PRETUČENA UFC BORKINJA: /

Našla se na udaru bolesnih umova, a pojavio se i novi detalj u slučaju koji je zgrozio javnost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je već u procesu razvoda, a Rachael je vrlo zanimljivo reagirala na današnju odluku. Iz reakcije se da zaključiti kako ju je u potpunosti podržala te je vjerojatno ista došla dijelom na njenu inicijativu.

'Zadovoljna sam što je Arnold prihvatio odgovornost'

“Zadovoljna sam što je Arnold prihvatio odgovornost svojih postupaka i odlučio prihvatiti pomoć koja mu je potrebna da bi bio što bolji otac našoj kćeri”, službena je izjava Ostovich, koju je prenijela njena odvjetnica. Berdon trenutno ima pravo dva puta tjedno vidjeti kći, ali u prisustvu službenih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arnold Berdon u studenom prošle godine istukao je svoju suprugu Rachael Ostovich, koja je na kraju bila i hospitalizirana zbog slomljene orbitalne kosti i ostalih mogućih ozljeda. Slučaj premlaćivanja Rachel Ostovich od strane njezinog 27-godišnjeg supruga, koji se natječe u Titan FC-u i koji i karijeri ima šest nastupa uz dva poraza (posljednji je put nastupio u svibnju ove godine) odjeknula je Amerikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špekuliralo se o razlozima napada

Špekulira se o razlozima napada, iako za takvo što nema opravdanja, što god napravila. Na društvenim mrežama pojavila se priča kako je Rachael Ostovich varala svog supruga, ali i da ga je varala, nikako nije zaslužila takve batine, takve ozljede. Berdon je još dobro prošao, ako se uzme u obzir da je mogao (po mnogima i trebao) biti optužen za pokušaj ubojstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad drugog stupnja na Havajima znači kazneno djelo i ne tretira se kao prekršaj, nego puno ozbiljnije što napadača stavlja u vrlo nezavidan položaj jer mu time prijeti ozbiljna zatvorska kazna.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo