ZASTRAŠUJUĆI NOKAUTI KOJE MNOGI NISU VIDJELI: / Izbijanje iz cipela za kraj godine; Ovo najbolje dočarava brutalnost slobodne borbe

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ovo su najbolji trenuci s japanskog Bellator 237 eventa u Saitama Super Areni

31.12.2019.
13:46
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Druga po jačini svjetska organizacija slobodne borbe, američki priznati Bellator, objavio je svoju kompilaciju u ovog godini, onu najboljih trenutaka borbi s programa Bellator 237 priredbe održane proteklog vikenda u kultnoj Saitama Super Areni, u kojima možete vidjeti kako je, po mnogima najbolji MMA borac ikad Fjodor Jemjeljanjenko (38-6 MMA skor), nokautirao ugledno borilačko ime Rampagea Jacksona (38-14 MMA skor, 5-3 Bellator), na koji je način Michael Chandler porazio Sidneya Outlawa, kao i dominantne predstave Michaela Pagea i Lorenza Larkina...

Image
FJODOR JOŠ NE ODLAZI U MIROVINU? /

Nastala je poprilična konfuzija, kod Hrvata još veća zbog himne ratnih zločinaca

Image
FJODOR JOŠ NE ODLAZI U MIROVINU? /

Nastala je poprilična konfuzija, kod Hrvata još veća zbog himne ratnih zločinaca

Bellatorova poslastica za kraj godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Bellator je nagradio svoju publiku u Japanu, zemlji iz koje dolazi nekad najjača MMA organizacija PRIDE, opakim Michaelom Chandlerom, a on je iste oduševio nokautom protiv Sidneya Outlawa, time potvrdivši kako još jednom želi doći biti na samom vrhu organizacije u kojoj nastupa većinu svoje karijere.

Lorenz Larkin i Michael Page odradili su dominantne borbe protiv domaćih boraca, čiju je publiku ipak razveselila Kana Watanabe, kao i brazilski Japanac Goiti Yamauchi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji car vratio se nakon četiri godine u svoju Saitama Super Arenu

Podsjetimo, Posljednji car Fjodor Jemjeljanjenko, vratio se nakon četiri godine u svoju Saitama Super Arenu i pred japanskim navijačima, u prvoj rundi Bellator 237 priredbe, nokautirao poznatog MMA borca Quintona Jacksona. Veliki Rus odradio je posljednju bobu u karijeri u Japanu gdje uživa status ikone. Jemjeljanjenko je za vrijeme PRIDE dana bio apsolutni vladar spomenute, tada elitne i najjače MMA organizacije slobodne borbe.

U Japanu izgradio ime

Upravo je u Saitama Super Areni izgradio ime te postao jedan od najvećih svih vremena. Jemjeljanjenko će se još neko vrijeme boriti. Plan je njega i njegovog tima da do kraja odradi još dvije borbe, u SAD-u i Rusiji, čime će njegova oproštajna turneja, koja je počela upravo na japanskom Bellatoru 237, biti završena:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oproštajna turneja

“Radim oproštajnu turneju i ovo su moje posljednje borbe. Htio sam se boriti u Japanu, želim se boriti u SAD-u i Rusiji. Vidjet ćemo što će biti”, kazao je Jemjeljanjenko koji je ušao u kavez uz slijedeće taktove:

Skandalozni ulazak u kavez

“Hriste Bože raspeti i sveti, srpska zemlja kroz oblake leti” orilo se Saitama Arenom, a Fjodor je tako ušao u kavez uz taktove ‘Himne kosovskih junaka’, tj. pjesme koja je bila i svojevrsne himna zloglasnih “Crvenih beretki”. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo