BRUTALNI NOKAUT KOJI PAMTI DO DANAŠNJEG DANA: / Bivši UFC prvak dobio propisne batine od najluđeg MMA borca ikad

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Borilački portal Fightsite kako je bivši UFC prvak Andrei Arlovski na M-1 MFC priredbi u travnju 1999. godine doživio nokaut koji ovaj bjeloruski MMA borac pamti do današnjeg dana.

29.6.2016.
18:58
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Andrei Arlovski u travnju 1999. godine susreo se s Viacheslavom Datsikom, vjerojatno najluđim borcem kojeg ste imali priliku upoznati. Bio je to debitantski nastup za oba borca, a nakon šest minuta borbe kavez je kao uspješniji napustio samoprozvani “Crveni Tarzan” i sin slavenskog boga Peruna. Datsikov divlji stil bio je odraz njegovog karaktera, Rus je bio poprilično divlji i nebouzdan van oktogona, a tako je ostalo i nakon umirovljenja.

Brojne kriminalne radnje

Zbog brojnih kriminalnih radnji Viacheslav Datsik trebao je završiti u zatvoru, no liječnici su ustanovili da je obolio od shizofrenije te je smješten u psihijatrijsku ustanovu iz koje nešto kasnije bježi i ilegalno prelazi u Norvešku. Tamo je ubrzo završio u zatvoru iz kojeg ga 2011. deportiraju u Rusiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ruskog zatvora je izašao nešto ranije ove godine, a prema nekim informacijama je razmišljao o povratku MMA karijeri. Ipak, izgleda kako će na to morati pričekati jer je nedavno ponovno upao u probleme sa zakonom. Ovoga puta koštali su ga njegovi osvetnički pohodi po ruskim bordelima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo