BRUTALNI NOKAUT KOJI JE PROMIJENIO SITUACIJU U UFC-U: / Mnogi su Englezu govorili da se uopće i ne upušta u borbu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bila je to borba za koju su Bispingu mnogi govorili kako nije pametno uopće se upustiti u nju

4.2.2019.
11:00
Screenshot: You Tube
VOYO logo

UFC borac Kevin Gastelum nadolazeće subote na UFC 234 eventu u Rod Laver Areni u Melbourneu u Australiji, bori se za titulu u srednjoj diviziji protiv aktualnog prvaka Roberta Whittakera. Bit će to glavna borba main carda na kojem se još nalaze borbe Israel Adesanya i legendarnog Brazilca koji se vraća nakon doping afere Andersona Silve, Ranyja Yahyje i Rickyja Simona, te u ženskoj muha kategoriji između Montane De La Rose i Nadie Kassem i u muškoj poluteškoj između Jimmyja Crute i Sama Alveyja.

Image
RAZMONTIRAO GA UNUTAR JEDNE RUNDE: /

Upravo zbog ovog svi živi u UFC-u pričaju o njemu; on je buduća megazvijezda

Image
RAZMONTIRAO GA UNUTAR JEDNE RUNDE: /

Upravo zbog ovog svi živi u UFC-u pričaju o njemu; on je buduća megazvijezda

Kako je Gastelum uopće i došao u priliku za naslov?

No, možda se pitate kako je Kevin Gastelum uopće i došao u priliku za naslov. Naime, krajem studenog 2017. godine Kevin Gastelum borio se protiv sjajnog Engleza Michaela Bispiga, kojem je ovaj meč bio i posljedni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to borba za koju su Bispingu mnogi govorili kako nije pametno uopće se upustiti u nju jer je samo tjedan dana prije ostao bez titule prvaka na UFC 217 eventu protiv Georgesa St-Pierrea. Tvrdoglav i željan dokazivanja, kakav je uvijek bio, Bisping je zapravo ovu borbu predložio sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silva otpao, Bisping uletio

Naime, Gastelum je Fight Night u Pekingu trebao predvoditi borbom protiv Andersona Silve, no Silva je pao na doping testu i Gastelum je ostao bez pritovnika. Bisping je tada odlučio zatražiti mjesto na tom eventu i boriti se protiv njega, a UFC je prihvatio i tako spasio main card, kao i čitav event.

Iako protiv St-Pierrea nije bio nokautiran nego ugušen, bilo je očito kako je ta borba na Bispingu ostavila traga. Unatoč tome, on se od samog početka odlučio upustiti u razmjene s Gastelumom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijevica sijela točno na bradu

Iako 12 godina mlađi od Engleza, Kelvin je poput prekaljenog veterana nakon točno dvije i pol minute prve runde došao do slavlja. Bisping je otvoreno bavio jedan desni kroše kojeg Gastelum sjajno eskivirao prebacivši težište na zadnju nogu, nakon čega je kontrirao desnom kojom je promašio, no lijevom nije.

Spomenuti udarac sjeo je točno na bradu Bispinga, kojem je odmah u trenutku odrezao noge, da bi s još 4 udarca na podu u glavu Evgleza priča bila završena. Sve je brzo nakon toga bilo gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike