BRUTALNI NOKAUT I HABIBOVA GESTA OSTAVILI KOMENTATORE BEZ TEKSTA: / Ovako to rade opaki borci i istinske sportske veličine

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Habib Nurmagomedov oduševio borilački svijet

26.2.2019.
17:23
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Neporaženi UFC prvak u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov (27-0-0) ponovno je u središtu pisanja svjetskih medija, ali ne zbog svojih borilačkih kvaliteta već onih ljudskih, sportskih, vrijednosti koje su nekako iznad samih rezultata jer te to čini boljim i većim čovjekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prenošenju britanskog tabloida Dailystara Habib je pratio borbu svog rođaka Shamila Zavurova prošle subote na Road Fighting Championship 052 eventu, a nakon što je Dagestanac brutalno nokautiran na borilištu sudac je odmah prekinuo borbu bacivši se na poraženog borca kako ne bi dobio još koji udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Habib je ekspresno utrčao u kavez i priskočio rođaku u pomoć. Englezi pišu kako su komentatori ostali bez riječi kad su vidjeli i nokaut i ono što je Habib napravio. Jednostavno, nisu mogli vjerovati čemu svjedoče...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prizor nokauta bio je ružan, a osim liječnika koji su odmah pritrčali pomoći, Habib mu je pomogao i čitavo vrijeme držao mu led na mjestu gdje ga je protivnik udario. Srećom, Zavurov je prošao bez težih ozljeda. Pogledajte kako je nokaut izgledao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo