BRUTALNI NOKAUT BIVŠEG UFC BORCA: / Ukrajinac demonstrirao moć i uspavao protivnika

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Peter Queally nokautirao Davida Khachatryana u prvoj rundi

21.5.2018.
8:03
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Uzbudljivo je bilo u subotu navečer u uskom Rostov-on-Donu. Naime, u borbi za Fight Night Global titulu u poluteškoj kategoriji borilisu se bivši UFC-ovi borci Nikita Krylov i Fabio Maldonado.

NELSON PRIJETI CRO COPU: ‘Prekinut ću njegovu tradiciju i ispisati povijest, želim biti prvi koji je pobijedio njega, Fedora, i Minotaura’

Sunaslovna borba FNG 87 eventa umalo je prekinuta već nakon 14 sekundi jer je Brazilac primio ilegalan udarac u prepone, no nakon pauze koja je potrajala otprilike pet minuta se odlučio vratiti u meč koji je potom nastavljen da bi potrajao sve do druge polovice druge runde, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tim trenucima Ukrajinac je krenuo na jedno rušenje u, ali do njega ne dolazi, ali zato odmah baca desni kroše koji ruši Maldonada u nesvijest uz samu ogradu. Od kad je napustio UFC Krylov bilježi samo pobjede (4-0). Maldonado je, s druge strane, prekinuo niz od dvije pobjede i sada se nalazi na 24-12 u karijeri...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasimo i da je u glavnoj borbi Peter Queally nokautirao Davida Khachatryana. Minutu i 10 sekundi prije kraja prve runde, Queally je bacio desni direkt koji ruši Khachatryanija. Nakon toga je protivnika dovršio na podu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo