BORILAČKI SVIJET JE NA NOGAMA! Potvrđena velika vijest: / Cro Cop ima povijesnu borbu protiv starog znanca

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Mirko Filipović (42) i Wanderlei Silva (40) borit će se u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa koji je na rasporedu 29. prosinca u Satiama Super Areni.

29.9.2016.
20:19
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na službenoj Facebook stranici Mirka Cro Cop Filipovića objavljen je i najavni plakat, čime je potvrđena ova borba. Tako su organizatori Grand Prixa na čelu s predsjednikom Nobuhiko Takadom napravili svojevrsni presedan. Izmjenili su čitav ždrijeb i uslišali želju Filipovića i Silve. Da se upravo oni dvoje nađu u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa. Čitav MMA svijet sad čeka treću epizodu borilačke sage koja je počela prije 14 godina.

OŠTAR ISTUP MIRKOVA RIVALA: ‘Osramotili ste me!

Ekspresno porazio Myunga, pa izazvao Silvu

Mirko Filipović je proteklog vikenda za dvije minute i dvadeset sekundi u svojoj povratničkoj borbi protiv južnokoreanskog borca Hyun Man Myunga došao do povratničke ekspresne pobjede i to guđenjem! U toj borbi, Filipović je htio svog protivnika, koji je poznat kao dobar udarač, baciti u parter i na taj način doći do slavlja. Što je htio, to je i ostvario! Nakon toga, u ringu Saitama Super Arene napravio je svojevrsni šou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPEKTAKULARNI POVRATAK

Pozvao je predsjednika Rizin organizacije Nobuhiko Takadu i pred njim izazvao svog velikog protivnika Wanderleija Silvu. Brazilac je prihvatio izazov i Rizin organizacija im je odlučila ostvariti želju. Da se po treći puta nađu u ringu i odmjere snagu i znanje. Na radost čitavog borilačkog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamti se 'masakriranje' Silve

Prvi okršaj Cro Copa i Silve dogodio se na Prideu 20 u travnju 2002. godine i završio je bez pobjednika, ali četiri godine kasnije, Filipović je Silvi nanio jedan od najtežih poraza u karijeri i to na Pride Grand prixu kojeg je i osvojio, što je njegov najveći uspjeh karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silvu je tada ugasio 'high kickom' koji je od tada do danas hit YouTubea i jedan od najatraktivnijih poteza ovoga sporta općenito. Glava Silve nakon te borbe bila je u potpunosti izubijana, Brazilcu je to bio poraz koji je zapamtio. I sad hoće osvetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik ovog dvoboja plasirati će se na završni turnir Grand Prixa na kojem će nastupiti četiri najbolja borca, a koji će se održati na Staru godinu također u Saitama Super Areni.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo