BORAC IZ ŠPANSKOG POTPISAO ZA UGLEDNU PROMOCIJU: / Pogledajte krvavi rat u kavezu idućeg protivnika Luke Jelčića

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Hrvatski MMA borac Luka Jelčić potpisao je za poznatu organizaciju slobodne borbe Bellator koji je u utorak i potvrdio suradnju i ime njegovog prvog protivnika u promociji.

16.11.2017.
9:27
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Luka Jelčić je borac iz Španskog koji je i sam svojedobno bio otkrio kako se kao tukao po zagrebačkim ulicama od malih nogu i kako upravo to "nasilje" dovodi u ovaj sport. Jeličić je bio kazao kako je tučnjava jedino što zna raditi u životu, kako je jedino što zna boriti se...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JE LI KOKAIN UZROK MCGREGOROVOG PONAŠANJA? Pojavila se šokantna priča o ovisnosti najveće MMA zvijezde

Sad ga u Belattoru čeka Brandon Girtz koji je sudjelovao u jednoj od najboljih borbi ove godine. Girtz je protiv Camposa predvodio Bellator 181 event, održan u srpnju. Bila je to borba kojom su njih dvojica trebali završiti svoju trilogiju.

Prvi put su se sastali 2013. godine, kada je Campos slavio odlukom, dok je 2015. Girtz slavio nokautom nakon samo 37 sekundi. Odluka o trećoj borbi bila je prava stvar za Bellator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih dvojica su u deset minuta pružili pravi rat, vjerojatno najkrvaviju borbu 2017. godine i gotovo sigurno borbu koja će se naći među nominiranima za najbolju borbu godine za MMA Awards dodjeli nagrada. Girtz je poražen, iako nije bio zaustavljen u toj borbi. Rana na njegovom čelu jednostavno je previše krvarila da bi liječnici dozvolili nastavak borbe, ističe Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo