Evo kako završava okršaj boksača i naoružanog kriminalca!

Skupina kriminalaca je usred dana blokirala put dvojici Engleza i pokušala ih opljačkati, no njihova nesreća je bila u tome što su naletjeli na profesionalne boksače koji su ih isprebijali.

10.10.2012.
15:06
VOYO logo

Dvadesetogodišnji Britanac Amir Khan je bivši dvostruki svjetski prvak, a njegove razorne udarce je na ulici iskusila i skupina kriminalaca koja mu je pokušala oteti auto rano ujutro na ulicama Birminghama.

Lopovi su presreli Amira i njegovog 20-godišnjeg brata Haroona i pod prijetnjom oružjem ih istjerali iz 100 tisuća funti vrijednog Range Rovera, no tu su povukli krivi potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti nasilnici su pokušali zaskočiti Amira i njegovog brata, ali namjerili su se na krive. Blokirali su im put svojim vozilom, a barem je jedan od njih imao oružje. Jedan je udario Amira i raskrvario mu usnicu, no on mu je uzvratio i hladnokrvno ga nokautirao. Tada su na njih nasrnula ostala petorica, no oni se nisu pomaknuli ni milimetar. Mlatili su ih, a napadači su padali jedan za drugim. Prebili su ih, a samo su branili svoje vlasništvo", prepričao je očevidac tučnjave Sunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo