BJEŽAO JE OD STIPE MIOČIĆA PO OKTOGONU, A SAD MU ŽELI UZETI POJAS: / 'Želim još jedan napad na titulu'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nizozemac je izjavio kako bi se najprije htio obračunati s Jairzinhom Rozenstruikom koji je ovih dana sasuo salve kritika na njegov račun, a tako bi izgradio sebi argumente za napad na titulu

21.5.2020.
15:42
Profimedia
VOYO logo

Walt Harris umalo je nokautirao Alistaira Overeema velikom kombinacijom u prvoj rundi glavnog događaja proteklog UFC-ovog eventa. Udarao je Overeema udarcima na zemlji. Overeem je bio krvav, s posjekotinama na usni i u blizini lijevog oka. Harris je bio samo jedan ili dva udarca od nokauta. Nije do njega došao.

Overeem je bio na korak do poraza u prvoj rundi, ali je do pobjede došao tehničkim nokautom u drugoj rundi. Nakon borbe najavio je da mu je želja napasti titulu prvaka koju trenutno drži Stipe Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek lovim titulu. U posljednjoj sam fazi karijere, Želim još jedan napad na titulu.", rekao je nakon UFC ovog eventa UFC on ESPN.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] OKRŠAJ TITANA NA FLORIDI: Nije gotovo dok Overeem ne kaže da je gotovo

Dug put do napada na titulu

No dug je put do te titule za Overeema koji u dugoj karijeri ima 46 pobjeda i 18 poraza. Imao je priliku pobijediti Miočića još tamo 2016. godine, ali je naišao na nesavladivu prepreku. Stipe je posao odradio vrhunski. Overeem je praktički bježao po oktogonu od Miočića koji ga je nokautirao u prvoj rundi.

Nizozemac je izjavio kako bi se najprije htio obračunati s Jairzinhom Rozenstruikom koji je ovih dana sasuo salve kritika na njegov račun, a tako bi izgradio sebi argumente za napad na titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Stipe ima sad važnijeg posla od 40-godišnjeg Overeema. Na redu je prvi Daniel Cormier, a ta borba mogla bi se dogoditi krajem kolovoza ili u rujnu. Ako uspije obraniti naslov prvaka, Stipe će najvjerojatnije ići na Francisa Ngannoua koji već dugo vremena traži priliku za napad na titulu i u ringu izgleda zastrašujuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo