TEŠKI TRENUCI BIVŠEG UFC BORCA: / 'Pomozite mi da pokopam majku kako je zaslužila. Bila mi je sve na svijetu'

Image
Foto: Profimedia

Caraway, UFC veteran s 10 borbi, otvorio je GoFundMe stranicu kako bi prikupio sredstva za pogreb svoje majke

25.5.2020.
6:58
Profimedia
VOYO logo

Bivši UFC borac Bryan Caraway (35) zatražio je na društvenim mrežama financijsku pomoć kako bi sahranio majku, koja je nedavno preminula, a kojoj je njegova bivša djevojka također MMA borkinja, bivša UFC prvakinja Miesha Tate, prije šest godina spasila život nakon napada na ronjenju.

Image
PROCURILE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE BIVŠE UFC PRVAKINJE: /

Svi ih dijele, internet se ekspresno zapalio

Image
PROCURILE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE BIVŠE UFC PRVAKINJE: /

Svi ih dijele, internet se ekspresno zapalio

Mora skupiti 12000 dolara

Bryanova majka nedavno je preminula, a on je pokrenuo akciju kako bi skupio 12.000 dolara za saniranje troškova pogreba svoje majke, a za sada je skupio oko 4.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledni američki borilački portal MMAJunkie piše kako Bryan Caraway poziva MMA zajednicu da mu pruži podršku u teškom trenutku u njegovom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caraway, UFC veteran s 10 borbi, otvorio je GoFundMe stranicu kako bi prikupio sredstva za pogreb svoje majke. Prema Carawayu, on se doveo u vrlo težak financijski položaj jer je utjecaj pandemije koronavirusa napunio pogrebne domove i naizgled povisio cijene.

Caraway je svoju poruku objavio na društvenim mrežama i detaljno opisao izazove svoje situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pogreb je brutalno skup'

"Moja majka je preminula i pogrebne kuće su brutalno skupe. Nisam imao pojma koliko su skupe i koliko to sve košta. Moja mama za mene je značila sve, čitav svijet i bila je najjača i najtvrđa osoba koju poznajem. Imala zlatno srce i vidjela je samo dobro u ljudima. Bila je mama tolikim ljudima i dala bi ili učinila bilo što da ti pomogne. Potpuno sam devastiran i jedva ovo mogu sam riješiti. Učinila je toliko za sve ostale, želim samo da ju se dostojno isprati s ovoga svijeta. Nije bila majka samo meni već i onima kojima je pomagala, ta je žena jednostavno davala sve od sebe da joj se pomogne. Zbog svega što je napravila tokom života odužio bih joj se pogrebom kakvav zaslužuje jer želim proslaviti njen život. Mrzim što ovo radim i što molim za pomoć, ali pomozite mi da organiziram pogreb za svoju majku. Donirajte, dijelite ovo, novac je prijeko potreban. Moram se brinuti o hendikepiranom ocu i nećaku prije svega", napisao je na svom Instagram profilu Bryan Caraway.

Caraway se natjecao samo jednom od svog posljednjeg nastupa na UFC-u u studenom 2018. Pobjedio je sudačkom odlukom na Battlefield FC 2 u srpnju 2019. godine i od tada je na odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo