KONAČNO GOTOVA SAGA? / Bivši svjetski prvak odbio meč s Hrgovićem, ali sada se gotovo sigurno zna tko će biti Filipov sljedeći protivnik

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrgović je dobio odbijenicu i od Murata Gassieva i od bivšeg teškaškog prvaka Andyja Ruiza

2.2.2022.
12:03
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, nastavlja svoju višemjesečnu potragu za novim protivnikom, a čini se kako bi sada saga konačno mogla i završiti.

Naime, Hrgović je dobio odbijenicu i od Murata Gassieva, nekadašnjeg dvostrukog svjetskog prvaka u lakoteškoj kategoriji, i od bivšeg teškaškog prvaka Andyja Ruiza, ali sada se gotovo sigurno zna tko će mu biti sljedeći protivnik u meču za mjesto obveznog izazivača organizacije IBF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ring s Kinezom

Obojica protivnika odbila su Hrgovića zbog ozljeda, a sljedeći na redu na ljestvici IBF-a kojima će se ponuditi meč s Hrgovićem su Australac Demsey McKean i Kinez Zhang Zhilei. McKean je 11. na IBF-ovoj ljestvici, ali ima zakazanu borbu 27. veljače i gotovo sigurno će odbiti meč s Hrgovićem koji se želi što prije boriti.

Dakle, preostaje još samo Kinez Zhilei koji je već ranije prozivao Hrgovića i bio je spreman prihvatiti meč s njim. Kinez ima 23 pobjede i jedan neodlučen ishod, a osvajač je olimpijskog srebra i na glasu je kao vrlo dobar boksač te će svakako biti najveći izazov za našeg boksača u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo