BIVŠI BOKSAČKI PRVAK OTKRIO VELIKU TAJNU O NAJVEĆOJ UFC ZVIJEZDI: / 'Imam snimku McGregora koja bi vas sve šokirala'

Image
Foto: AFP, KEVORK DJANSEZIAN
2.6.2016.
16:57
AFP, KEVORK DJANSEZIAN
VOYO logo

Južnoamerikanac je nedavno sparirao sa MMA borcem koji bi htio odraditi borbu protiv velikog neporaženog američkog bivšeg boksača Floyda Mayweathera, kako bi njih dvoje riješili neke "razmirice".

Image
UFC TRAKAVICA SE NASTAVLJA: /

'Nije istina da će McGregor nastupiti na UFC 200, nismo s njim razgovarali'

Image
UFC TRAKAVICA SE NASTAVLJA: /

'Nije istina da će McGregor nastupiti na UFC 200, nismo s njim razgovarali'

Snimka tog sparinga prije nekoliko tjedana procurila je u javnost i izazvala oprečna razmišljanja i reakcije čitavog borilačkog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki ismijavaju McGregorove boksačke kvalitete

Neki govore kako je Irac odradio solidan sparing u totalno drugom sportu i pokazao da posjeduje određene boksačke kvalitete. Drugi, pak, ismijavaju MMA zvijezdu govoreći kako je izgledala smiješno, gubila ravnotežu prilikom udaraca, križanja nogu i ostalih "sitnica" koje su u ovom sportu jako bitne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Heerden u intervjuu također kaže kako se uvijek želi uvjeriti da MMA borci ne mogu samo tako lako zakoračiti iz svijeta slobodne borbe u boksački svijet, koji je nešto sasvim drugo. I kako ne mogu samo tako lako ući u ring i odboksati sa iskusnim profesionalcem.

"Bio je to prvi put da sam ukrstio rukavice s MMA borcem. Conor je imao oko 7 kilograma više od mene, što znači da je veći od mene. Ali imao sam jedan veliki argument i motiv u čitavoj ovoj priči. A taj je da sam si htio dokazati da mogu protiv MMA lika kao što je McGregor, lika koji je najveće ime UFC­a u ovim trenucima”, započeo je Van Heerden, prenosi poznati borilački site Bloody Elbow.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pitao sam se kako se to dogodilo?'

Južnoafrikanac navodi kako je s Ircem sparirao u dva navrata, a dio je viđen na videu koji je procurio u javnost, no to nije jedina snimka. Kaže i da za jednu snimku "uopće nije znao da je procurila, a vidio ju je svuda na internetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pitao sam se kako se to dogodilo? Nisam bio svjestan da smo snimljeni s ciljem da se to objavi. Ljudi moraju razumjeti, sparing je sparing. Ne pokušavamo se ubiti, no opet, ja sam se upravo vratio s jednomjesečnog odmora i to je bio prvi put da sam nakon njega navukao rukavice. Imam snimku na svom mobitelu koja bi vas vjerojatno sve šokirala, no ja sam bio sretan samim time što sam znao kako sam kontrolirao svaku rundu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Heerden u nastavku govori kako Conor može boksati i da se prilično dobro nosio u ringu te da je bilo vidljivo da je iza njega boksačka pozadina. Ipak, smatra kako ga od profesionalnih boksača razlikuju brojne sitnice kojima oni posvećuju puno više pozornosti.

Također, za kraj je poručio kako bi Irac, uz kompletan boksački kamp u trajanju od dva do tri mjeseca, mogao izbrusiti vještine, ispraviti male greške i sve iznenadit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo