BITI ILI NE BITI ZA HRVATSKOG MMA BORCA U POVRATNIČKOJ BORBI: / 'Očekivanja su ogromna, osjećam se dobro i nadam se pobjedi'

Image
Foto: Screenshot

Stipu Bekavca ćete moći gledati u snimci na programu RTL 2 u subotu navečer od 23:45

9.10.2020.
7:30
Screenshot
VOYO logo

Borbu između Stipe Bekavca i Przemysława Mysiale već smo trebali gledati, ali otkazivanjem KSW-a u ožujku zbog Covida-19, susret između Omišanina i Poljaka nije održan. Ipak, samo je odgođen i dogodit će se 10. listopada na KSW 55. priredbi. Za ovu borbu do 95 kg, Bekavac, koji je u ožujku uletio umjesto Ivana Erslana, sigurno je dobro pripremljen jer Mysiala je iskusan i opasan borac, koji je među profesionalcima zabilježio 23 pobjede, 10 poraza i jedan neriješeni rezultat, od kojih je zadnji poraz zabilježio u posljednjoj borbi na KSW-u 50 u Londonu, u rujnu 2019. kada se borio za titulu protiv sjajnog zemljaka Tomazsa Narkuna, koji je još uvijek prvak KSW-a.

Bekavac je imao još dužu pauzu, sjetimo se da je protiv Jurkowskog na KSW 48 u travnju 2019. morao predati meč zbog ozljede koljena, a ova borba će pokazati je li potpuno oporavljen i spreman za nove pobjede. Poluteškaš Bekavac ubilježio je 19 pobjeda i 10 poraza te će morati dati sve od sebe kako bi prekinuo negativni niz od četiri uzastopna poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVAT NAKON DULJEG VREMENA ULAZI U OKTOGON: /

Ove subote ne propustite MMA okršaj koji smo dugo čekali

Image
HRVAT NAKON DULJEG VREMENA ULAZI U OKTOGON: /

Ove subote ne propustite MMA okršaj koji smo dugo čekali

Pratite na RTL-u

"Moglo bi se reći da je ovo povratnički meč. Dogodila se ozljeda koljena koja se obnovila, ali sad se osjećam dobro. Očekivanja su ogromna, prošao sam dobar kamp i nadam se pobjedi. Idem borbu po borbu, najprije moram ovo pobijediti pa tek onda vidjeti kojim će smjerom ići moj ugovor i kako ću se pozicionirati u kategoriji do 93 kilograma u KSW-u“, rekao je Bekavac uoči borbe za RTL.

Glavna borba večeri bit će revanš u srednjoj kategoriji između prvaka Britanca Scotta Askhama (19-4) i borilačke legende Poljaka Mameda Khalidova (34-7-2), kojeg je u prosincu prošle godine svladao sudačkom odlukom. Priredba će gledateljima priuštiti još dosta uzbudljivih i zanimljivih borbi, poput one između Srbina Aleksanda Ilića i Poljaka Michala Materle u srednjoj kategoriji, Šveđanina Gustafssona i Poljaka Janikowskog, Moldavca Surda i Poljaka Romanowskog u velter kategoriji, Poljaka Kaszubowskog i Poljaka Kamieniarza, također u velter kategoriji, Poljaka Surdyna i njegovog zemljaka Stasiaka u bantam kategoriji te jedan ženski ogled između Poljakinja Juśkiewicz i Wójcik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbe ćete moći gledati u snimci na programu RTL 2 u subotu navečer od 23:45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo