BESKOMPROMISNA TUČNJAVA! Miočić izbacivao krv iz usta, treneri vrištali: / 'On je gotov. Pobijedit ćeš'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Još je četiri dana dana ostalo do najvećeg MMA spektakla ove godine, borbe za UFC-ov naslov prvaka u 'kraljevskoj' teškoj kategoriji između Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa.

9.5.2017.
17:28
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Stipe Miočić po drugi puta u svojoj karijeri brani pojas prvaka u UFC-u. Njegov protivnik na UFC 211 eventu u Dallasu bit će bivši prvak, legendarni Brazilac Junior dos Santos, inače čovjek koji je miljenik hrvatskih zaljubljenika u slobodnu borbu. No, ovog puta, hrvatsko srce kucat će za Amerikanca hrvatskih korijena Miočića.

Dvojac se borio prije dvije godine

Dvojac se već borio prije dvije godine, a Brazilac je u toj borbi izašao kao pobjednik odlukom sudaca. Bila je to beskompromisna borba dva MMA giganta koja je oduševila fanove i čelnika UFC prganizacije Danu Whitea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIOČIĆ I DOS SANTOS NAJAVILI OKRŠAJ GODINE: ‘Obojica znamo da će netko biti nokautiran’

Kako se njihov drugi meč bliži, na društvenim mrežama svako malo osvane video kojim se najavljuje borba. Ovog puta, na službenoj Facebook stranici 'Cigana' osvanula je snimka u kojoj se može vidjeti trenuci uoči posljednje runde njihove prve borbe.

'Tko god bude jak u glavi, pobijedit će u ovoj borbi'

"Tko god bude jak u glavi, pobijedit će u ovoj borbi", kazao je trener Junioru dos Santosu u kutu za vrijeme njihovog prvog meča. Junior dos Santos u najavi ove borbe, što se može vidjeti i u samom videu koji je u trajanju od 45 sekundi, kazao je da su, u pauzi uoči posljednje runde, njihovi kutevi vikali na njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledaj me. Želim da pobjedu u ovoj borbi želiš više od njega. Moraš ju željeti više od njega. Pokaži mi to. Ovo je tvoja borba za pobjedu", govorio je trener Miočiću koji je u tom trenutku izbacivao krv iz svojih usta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba borca su izgledala kao da ih je pregazio vlak

"Posljednja runda. On je gotov. Pobijedit ćeš ovo", poručio je trener Ciganu.

Oba borca su u toj borbi izgledala kao da ih je pregazio vlak. Po završetku meča, oba su borca bila vidno izudarana, krvava. Publika je bila oduševljena viđenim u kavezu, a Dana White se samo smješkao, znajući koliku će mu zaradu donijeti taj meč, odnosno, znajući da su svijet slobodne borbe i svi UFC fanovi zadovoljni viđenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, svi su u iščekivanju novog okršaja Miočića i dos Santosa koji će, nadamo se, biti jednako kvalitetan i spektakularan kao njihov prvi sudar.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo