Borba riječima pred boksački spektakl / Bellew uoči meča godine: 'Ugasit ću mu svjetlo u subotu iako to nitko nikad nije napravio'

Najveću borbu 2018. godine, borbu za apsolutnog vladara i za sve pojaseve kategorije pogledajte u subotu u 23 sata izravno na RTL-u.

9.11.2018.
8:30
VOYO logo

Boksački meč godine na rasporedu je za samo dva dana, u izravnom prijenosu na RTL-u. Sva četiri svjetska pojasa lakoteške kategorije ulog su u subotnjoj borbi između prvaka Oleksandra Usyka i izazivača Tonyja Bellewa. Ukrajinac ne zna za poraz, a Britanac mu poručuje: "Potrebna mi je samo sekunda."

Apsolutni kralj kategorije i svi njegovi pojasevi. Oleksandr Usyk za poraz još uvijek ne zna, ali liverpulski razbojnik Tony Bellew mu poručuje – doznat će ubrzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu mu ugasiti svjetlo u jednoj sekundi. I ne zanima me što on kaže, što njegov stožer kaže, što bilo tko kaže. Imam tu sposobnost od svoje 12. godine. Naučio sam je u školi i imam je i kao odrasla osoba. Mogu ljudima ugasiti svjetlo za treptaj oka. Nikada mu to nitko nije napravio, ali moglo bi mu se dogoditi u subotu. Naći ću načina", rekao je izazivač Tony Bellew.

Da Bellew ne prijeti u prazno najbolje zna legendarni David Haye kojem je Bellew dva puta ugasio svjetlo, i to sa stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellew je sve to napravio u teškoj kategoriji, a sada će se spustiti kategoriju ispod i pokušati postati neprikosnoveni prvak lako-teške.

"On je jako opasan. Pogledajte ga. On je moje visine, moje težine. Pogledajte mu oči, one su mu ljutite", rekao je Oleksandr Usyk uoči borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba je to koja definitivno ulazi u povijest. Bivša filmska zvijezda Tony Bellew, nakon ovog meča najavio je odlazak u mirovinu. Oleksandr Usyk najavio prelazak u tešku kategoriju i napad na šampiona Anthonyja Joshuu. Samo jedan to će napraviti kao prvak.

"Ovo je najbogatija borba koju je lako-teška kategorija ikada vidjela. I znate tko je to omogućio? Ja! On donosi pojaseve, ja donosim novac. Nemojte to nikada zaboraviti", rekao je Bellew.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveću borbu 2018. godine, borbu za apsolutnog vladara i za sve pojaseve kategorije pogledajte i vi. U nedjelju, uživo iz Manchestera, od 23 sata, samo na RTL-u.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo